SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Futbol İyi Değildi Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:45:43
A- A+ PAYLAŞ
Kocaelispor maçından önemli bir galibiyet alındığını söyleyen Yeni Malatya Spor  Basın Sözcüsü Şahin Özer," Futbol iyi değildi ama önemli olan 3 puandı. " dedi. 
 
Takımın son haftalarda aldığı galibiyetleri değerlendiren Özer, "Sahamızda Kocaelispor ile önemli bir karşılaşma oynadık. Futbol iyi değildi ama önemli olan 3 puandı. Son 3 maçta 3 galibiyet aldık ve puanımızı 22'ye çıkardık. Gönül isterdi ki, daha iyi bir futbol ortaya koyarak, daha farklı bir galibiyet alalım ama olmadı. Önemli olan sahadan 3 puanla ayrılmaktı, bunu başardık. Galip geldiğimiz için memnunuz" ifadelerini kullandı.
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta galibiyet sayısını beşe yükselten Yeni Malatya Spor, ligin ilk yarısında sadece 2 kez galip gelirken, ikinci yarıda şimdiye kadar 3 maç kazandı. Puanını 22'ye çıkaran sarı siyahlı takım, alt sıralardan da iyice uzaklaştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız