SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Futbol Kompleksi Yapılacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:34:42
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Yeşiltepe’yi futbol kompleksine dönüştüreceklerini söyledi. 

Yeşiltepe’de yapımı devam eden ikinci sahanın zemin, dolgu, tel örgü ve sentetik kaplamasının ihalesini yaptıklarını kaydeden Fındıklı, “Malatya’daki 52 amatör takımımız Yeşiltepe’deki stada sıkışmış vaziyetteydi. Amatör futbol takımlarımızın acil olarak sahaya ihtiyaçlarının olduğunun farkındaydık. Her ne kadar Orduzu Pınarbaşı ve Yeşilyurt İlçesine bir saha yapılsa da, amatörümüzün kalbinin attığı yer Yeşiltepe idi. biz Yeşiltepe’ye ikinci hatta üçüncü sahayı yapmak için amatör kulüplerimize söz verdik. Bu anlamda 2 yıl önce Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ile görüşme yaparak, ortak bir proje hazırladık. Sayın Belediye Başkanımız soyunma odalarını, istinat duvarını ve tribünlerini üstlenmişti. Bizde sahanın zeminini, dolgusu, tel örgüleri ve sentetik kaplamasını üstlendik. Genel Müdürlük projeyi onaylaydı ve çalışmalara başladık” dedi.

Fındıklı, amatör futbol kulüpleri adına yapılan sahanın büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, Yeşiltepe’de hem sosyal tesis olacak hem de takımlarımızın, hakemlerimizin kullanacağı soyunma odalarının yapımını başlattı. Şuanda çalışmalar devam ediyor. Biz de Spor Genel Müdürlüğü’nden üzerimize düşen payı istedik. Para gönderildi. Yaklaşık maliyetleri hesaplayarak, ihaleye çıktık. İhale Komisyonumuz teklifleri inceliyor. Birkaç gün içerisinde sonucu açıklayacağız. Amatörümüze hayırlı uğurlu olsun. Amatörümüzün ihtiyacını biliyorduk ve bu bizim içinde önem arz ediyordu. Bu anlamda bu yatırım büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Yeşiltepe’yi futbol kompleksine dönüştüreceklerini kaydeden Fındıklı, “İkinci sahanın yapımının ardından Yeşiltepe’de üçüncü bir sahaya girişeceğiz. Geçmiş dönemde Yeni Malatyaspor’un kullanmış olduğu bir çim saha vardı. Biz o sahayı da sentetiğe çevirip, Yeşiltepe’yi futbol kompleksine dönüştüreceğiz” ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız