SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol Sahası İnek Otlağı!

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:21:25
Futbol Sahası İnek Otlağı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Kale ilçesinde bulunan Kale 75. Yıl Futbol Sahası kullanılamaz hale gelirken, bir zamanlar futbol müsabakalarının oynandığı statta şimdi inekler otluyor.

Kale ilçesinde sahasının futbol oynamaya elverişsiz olması nedeniyle maçlarını Malatya merkezdeki statlarda oynayan Kale Gençler Birliği Spor Kulübü, sahanın yapımı için yetkililerin desteğini bekliyor.

Tamamen kullanılamaz hale gelen sahanın antrenman yapmaya ve futbol oynamaya elverişli olmadığını ifade eden Kale Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Erdal Kaçan, “Bir zamanlar maç oynadığımız sahada şimdi inekler otluyor” dedi.

Kaçan, 2007 yılında resmi müsabakalarını oynadıkları sahanın şuanda kullanamaz halde olduğunu ifade ederek, “İnsanların oynayacağı sahada daha değişik şeyler oynuyor. Gerekli yerlere dilekçelerimizi verdik ama hala sahamız yapılmadı. Yeni kurulan ve takımları olmayan kulüplerin sahası çimlendirildi ama biz çimden vazgeçtik, normal bir saha istiyoruz. 2007 yılında bu sahada resmi maçlarımızı yapıyorduk. Her türlü yere başvurumuzu yaptık. Ama maalesef bir çare bulamadık” dedi.

Sahalarının olmaması nedeniyle antrenman ve maçlarını Malatya merkezde yapmak zorunda kaldıklarını belirten Kaçan, “Takım olarak maçlarımızı Malatya merkezde oynuyoruz. Malatya merkez benim için deplasmandır. Ben kendi saham da oynamak istiyorum. Ben buradan Darende ve Arapgir’e gidiyorsam, oranın takımlarının da buraya gelmesi lazım. Kale’nin gençlerinin burada maç yapmaları gerekiyor” şeklinde konuştu.

Kale Gençler Birliği Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Ali Kayaduman ise yetkililerden sahalarının yapılması için destek beklediklerini ifade ederek, “Görülen manzara her şeyi özetliyor. Kale’de spor yapamayacağımızın en güzel göstergesi bu sahadır. Biz gerekli mercilere başvurularımızı yaptık. Hep aslı astarı olmayan cevaplar bizlere verildi. Bize ve Kale’ye yakışan bir tesis istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız