SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol Şenliği Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) tarafından ortaklaşa düzenlenen futbol bölge şenliği sona erdi.

Diyarbakır, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep ve Sivas SHÇEK'lerinin katıldığı futbol şenliği Malatya'nın ev sahipliğinde yapıldı.

Öğrencilerin hem futbol oynadığı hem de doyasıya eğlendiği organizasyonda bir konuşma yapan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, "TFF ile SHÇEK'in ortaklaşa düzenlenen futbol şenliğinin birincisini yaptık. İnşallah bu uzun yıllar devam edecektir. Bu tür etkinlikler bizleri çok mutlu ediyor. Tabi organizasyon bizim için büyük bir anlam taşıyor. Burada yarışma yok, birinci ya da sonuncu yok. TFF ve SHÇEK yetkilileri organizasyonun bir şenlik havasında geçmesini istiyordu. Bence en güzeli de bu oldu.
Evlatlarımız burada bir çevre ve yeni arkadaşlıklar edindiler. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız