SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Futbol Taraftarsız Olmaz'

A- A+ PAYLAŞ

Kamp çalışmalarının verimli geçtiğini söyleyen Yeni Malatyaspor Kulübü basın sözcüsü Mehmet Bak, oyuncuların performansından memnun olduklarını belirtti.

Bak yaptığı açaklamada, "Ankara Kızılcahamam Patalya tesislerinde ikinci etap kamp çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalar gayet verimli geçiyor. Teknik heyetimiz oyuncuların performanslarından memnun olduklarını belirtiyorlar. Tabi antrenmanların yanı sıra üç hazırlık maçı oynadık. Bu karşılaşmaların birini kazandık diğer ikisinde ise berabere kaldık. Hazırlık maçları ölçü değil ama oyuncuların kaynaşıp, oyun sisteminin oturması adına önem taşıyor. Şuana kadar oynadığımız hazırlık maçlarında takımın uyum içerisinde olduğunu gördük.Teknik direktörümüz Cafer Aydın'ın raporu doğrultusunda Mustafa Marangoz ve Serkan Gaşi ile yollarımızı ayırdık. Tabi bu oyuncularla yollarımızı ayırmadan öncede transfer çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Takıma faydalı olabilecek oyuncu bulduğumuz takdirde kadromuza katacağız.Bizim için şehrin her zaman yanımızda olup, takımı desteklemesi büyük önem taşıyor. Futbol taraftarsız olmaz. Bu nedenle taraftarlarımızın sabırlı olarak her zaman takımın yanında olması gerekiyor. İnşallah hep birlikte Yeni Malatya Spor'u layık olduğu yerlere taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız