SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol Turnuvası Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:13:48
Futbol Turnuvası Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Yeşil Konaklar arası küçükler futbol turnuvası final maçlarının ardından tamamlandı. 

8 Takım arasında 20 gün süren karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlar belli oldu. Final maçlarından sonra Topsöğüt Yeşil Konak futbol takımı şampiyon olurken, ikinci Dilek Yeşil Konak, üçüncü Şahnahan Yeşil Konak, dördüncü ise  Gündüzbey Yeşil Konak takımı oldu.

Kupaların dağıtılması için yapılan törene Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, İşgem Ltd.Şti. Genel Müdürü Mehmet Karaman, Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Selda Çilek, dereceye giren takımların futbolcuları ve antrenörler katıldı.

BAŞKAN POLAT, “ KAYBEDEN YOK, BÜTÜN TAKIMLARIMIZ DEĞERLİ VE KIYMETLİDİR””

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, turnuvaya katılan 4 takımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik etti.

Turnuvaya katılan tüm takımların kendileri için çok değerli olduğunu belirten Başkan Polat, “ Bizim hizmet anlayışımızda kaybeden yoktur, birisinin kaybetmesi üzerine kazanmayı hedeflemeyiz. Küçükler futbol turnuvasında yer alan takımlarımız bizim için aynı ölçüde değerli ve kıymetlidir. Şampiyon olan takımla son sırada yer alan takım arasında fark aramayız, tüm takımlarımızda çok kuvvetli ve ilçemize yakışan bir mücadele sergilemişlerdir. Turnuvada önemli olan yarışmak ve sportif faaliyetler içerisinde yer almaktır, tamamı bizim için yıldız olan takımlarımız arasında sadece bir sıralama oluştu. Bütün takımlarımızı ve antrenörlerimizi kutlarım “ dedi.

BAŞKAN POLAT,”YETENEKLERİNİZİ GELİŞTİRİN VE SÜREKLİ İLERİYİ DÜŞÜNÜN”

Genç futbolculardan yeteneklerini geliştirmelerini ve bu yaşlarda kendilerinde var olan becerilerini ilerletmelerini isteyen Başkan Polat, “ Yeşil Konak’larda sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Yaz dönemi içerisinde böyle sportif faaliyetler yapıyoruz. Kış dönemi başladığı zamanda eğitime daha fazla ağırlık veriyoruz. Sanatsal ve kültürel faaliyetleri asla ihmal etmiyoruz ve kurslarımız çok verimli gidiyor. Benim sizden isteğim, resim, müzik veya bir başka sanat dalına eliniz yatkınsa mutlaka bu yeteneğinizi geliştirin, kendinizi sürekli yenileyin ve ileriyi düşünün.Toplumun geleceği ve umudu olan sizlerin kendinizi geliştirmeniz ve ilerlemeniz bu ülke için çok büyük önem taşıyacak, sizler ne kadar ileriye giderseniz bu ülkede o kadar ileriye gidecektir.Belediye olarak sizlerin yeteneklerinizi geliştirmeniz ve faaliyetlerin içinde olmanızı sağlayacak imkan ve ortamları oluşturmak bizim görevimizdir. Yeşil Konak’larda 35 öğretmen kardeşimiz sizlerin iyi bir geleceğe sahip olmanız için deneyimlerini ve birikimlerini size aktarıyor, destek sağlıyor. Bu hizmetler bizim eğitime verdiğimiz önemden kaynaklanıyor.Hepiniz bizim çok değerli ve kıymetlisiniz “ dedi.

Belediye Başkanı Polat, turnuvayı ilk sırada tamamlayan Topsöğüt Yeşil Konak takımının kupasını verirken, ikinci Dilek Yeşil Konak takımın kupasını Cevatpaşa mahalle muhtarı Selda Çilek, üçüncü Şahnahan Yeşil Konak takımının kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, dördüncü Gündüzbey Yeşil Konak takımının kupasını İŞGEM Ltd. Şti. Genel Müdürü Mehmet Karaman verdi.

Belediye Başkanı Polat, küçükler futbol turnuvasında 7 gol atarak gol krallığına ulaşan Topsöğüt Yeşil Konak takımından Ahmet Alışık’ı tebrik edip, çeşitli hediyeler verdi. 

Ödül töreni toplu fotoğraf çekimin ardından sona erdi.

Yeşil Konaklar arası futbol turnuvasının büyükler kategorisi karşılaşmaları ise devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız