SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol Turnuvası Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:57:38
Futbol Turnuvası Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından SODES kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Biriminden yapılan açıklamaya göre, “SODES Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası” adıyla düzenlenen turnuvaya 8 okulun katıldığı, maçların SODES Kapalı Halı Saha tesislerinde oynandığı, yapılan ilk maçlarda Hamidiye Ortaokulunun Yazıhan Abdurrahman Serttaş Ortaokulunu 5-0, Sürür A. Serttaş Ortaokulunun Durucasu Ortaokulunu 5-4, Yazıhan Ortaokulunun Tecirli Ortaokulunu 4-0, Fethiye Ortaokulunun Yeniköy Abdurrahman Serttaş Ortaokulu 3-1 yendiği belirtildi. İkinci turda yapılan maçlarda ise Sürür Ortaokulunun Hamidiye Ortaokulunu 1-0 ve Yazıhan Ortaokulunun Fethiye Ortaokulunu 3-1 yendiği bildirildi.

Turnuva Koordinatörü Yazıhan Ortaokulu Müdürü Mustafa Öz, turnuvanın çok keyifli geçtiğini, çocukların halı sahada oynadıkları futboldan zevk aldıklarını belirtti.

Attığı 2 golle takımını finale taşıyan Yazıhan Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Mehmet Kıroğlan, maçın çok güzel ve zevkli geçtiğini, rakiplerinin güçlü olduğunu, 2 gol attığı için de mutlu olduğunu belirtti. Mehmet Kıroğlan, final maçında Sürür Ortaokulu ile oynayacaklarını ve onları yenip turnuvanın birincisi olacaklarını söyledi.

18 Aralık Salı günü yapılacak olan final ve üçüncülük maçlarıyla turnuvanın tamamlanacağı ve final maçından sonra yapılacak olan ödül töreninde ilk 3'e kalan takımlara kupa ve madalya verileceği, katılan bütün oyunculara da katılım belgesi verileceği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız