SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol Turnuvası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Herkes İçin Futbol etkinlikleri kapsamında 9-12 yaş arası futbolculardan oluşan bir futbol turnuvası düzenlendi.

Malatya Yeşiltepe Sentetik Çim Saha'da düzenlenen Futbol turnuvasına Malatya Belediyespor'dan 9, Fenerspor'dan 3, Galataspor'dan 3 ve Malatya Gücüspor Kulübünden 3 olmak üzere toplam 18 takım katıldı. Minik futbolcular hem eğlendi, özgür bırakıldıkları çim sahada hünerlerini sergiledi.

Konuyla ilgili bilgiler veren Herkes İçin Futbol (HİF) Malatya Sorumlusu Berkant Erkoç, “HİF Futbol etkinliklerinden dolayı 1997-1998-1999 ve 2000 doğumlu futbolcular arasında iki grup halinde fikstür hazırlayarak, müsabakalar oluşturduk. Bu Türkiye'nin 81 ilinde uygulanan bir faaliyet ve biz de Malatya grubu olarak bu organizasyonu gerçekleştirdik. İleride bununla ilgili daha geniş kapsamlı çalışmalar yapılacak. 185 sporcu şuanda lisanslı olarak bu turnuvada yer alıyor. Amacımız herkesin futbol oynamasını sağlamak. Burada herkes özgürdür ve sadece Futbol oynayacaklar” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Antrenörü Zafer Güler ise, böyle bir organizasyonun Malatya'da düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Herkes İçin Futbol kapsamında işin özü herkesin Futbol oynamasına yönelik bir faaliyettir. Bunun için de çocuklarımız burada toplandılar. Malatya'da spor taban birlikleri buna katkı verdiler. Bütün bu çalışmalar içerisinde milli takım boyutu da önemlidir. Çocuklarımızı izliyoruz ve küçük yaş gruplarında tespit edilerek, gelecekte milli takımlara kazandırılıyor” diye konuştu.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Derneği Temsilcisi Muharrem Zeyno da, “Özellikle bu turnuvayı hazırlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür turnuvaların düzenlenmesi ileride Türk Futbolu'nun gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır. Güzel maçlar seyrettik ve yetenekli çocuklar var. bu turnuvaların devam etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Turnuvaya katılan minik futbolcular ise, turnuvanın düzenlenmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız