SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol ve Voleybol Turnuvası...

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:27:50
Futbol ve Voleybol Turnuvası...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı semt konakları arasında futbol ve voleybol turnuvası düzenlendi. SODES kapsamında düzenlenen turnuvalara öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 

Özel bir halı sahada gerçekleştirilen futbol turnuvasında 5 semt konağı ve 2 eğitim merkezindeki ortaokul öğrencilerinin takımları yarıştı. Ortaokul 5 ve 6’ncı sınıflar ile 7 ve 8’nci sınıflardan iki kategoride oluşturulan takımlar kendi gruplarında karşılaşmalar yaptılar. Bir ay boyunca devam eden turnuvada toplam 42 maç yapıldı. İlk karşılaşmaların ardından yarı final ve final maçlarıyla turnuva tamamlandı. Öğrencilerin oldukça eğlendiği ve çekişmeli maçların gerçekleştiği turnuva sonunda çeşitli hediyeler verildi. Turnuvanın 5 ve 6’ncı sınıflardan oluşan kategorisinde Melekbaba Semt Konağı birinci, Özalper Semt Konağı ikinci, Konak Eğitim Merkezi üçüncü oldu. 7 ve 8’nci sınıflardan oluşan kategoride ise Melekbaba Semt Konağı birinci, Konak Eğitim Merkezi ikinci, Çarmuzu Semt Konağı üçüncü oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı semt konakları arasında bayanlar için voleybol turnuvası düzenlendi. Turgut Özal Lisesi’nde düzenlenen voleybol turnuvasında 5 semt konağı ve 2 eğitim merkezinde kurs gören bayan ortaokul öğrencilerinin takımları yarıştı. Oluşturulan takımların yarıştığı turnuvada elemeler yapılarak, yarı final ve final maçları gerçekleştirildi. Öğrencilerin büyük keyif aldığı maçların sonunda Konak Eğitim Merkezi birinci olarak kupayı havaya kaldıran takım oldu. Maçlarda Salköprü Semt Konağı ikinci, Melekbaba Semt Konağı ise üçüncü oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız