SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Futbolcu Denemesi Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:51:39
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurtspor'un teknik direktörü Mustafa Taşar, hedef transferler yapacaklarını ifade etti. 

Yeni sezonla ilgili değerlendirmede bulunan Taşar, 4 Ağustos gibi sezon hazırlıklarına start vermeyi planladıklarını kaydetti. 

Sezon hazırlıkları öncesi 26 Temmuz Pazar günü genel bir değerlendirme yapacaklarını dile getiren Taşar, yapacakları değerlendirme sonrası kadrolarını büyük oranda şekillendireceklerini belirtti. 

Tecrübeli teknik adam, futbolcuları denemeye alacaklarını ifade ederek, "Pazar günü takım olarak genel bir değerlendirme yapacağız. Denemeye gelen futbolculara bakacağız. Takıma katılmak isteyenleri göreceğiz. Sezon başında oluşabilecek curcunayı önleme açısından bu denemenin faydalı olacağını düşünüyorum" dedi. 

Katılım sayısına göre bir değerlendirme yapacaklarını dile getiren Taşar, "Denemeye katılacak olan futbolcu sayısına göre ya bir günde denemeyi yapacağız ya da günlere yayacağız. Böylece takıma katılmak isteyen futbolcuları yakından görme imkanına sahip olacağız. Herkes de kendisini gösterme imkanına kavuşmuş olacak" diye konuştu. 

Tecrübeli çalıştırıcı, 4 Ağustos'ta yeni sezon hazırlıklarına başlamayı planladıklarını kaydederek, şunları söyledi: "Aslında herhangi bir gecikme yok. Maçların başlama tarihinin belli olmaması nedeniyle bizde bir süre bekledik. Ancak 4-5 Ağustos gibi yeni sezon hazırlıklarına başlamak istiyoruz."

İyi bir takım yapmak için çalıştıklarını dile getiren Taşar, "Daha önceden takip ettiğimiz ve kadromuza katmak istediğimiz futbolcularla anlaştık. İyi bir kadro kurmak için hedef transferler yapıyoruz. Bu süreçte 2 ya da 3 tane daha hedef transfer yapmayı planlıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız