SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbolcu Seçmeleri

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor ve Malatya Belediyespor’un farklı kategorilerine oyuncu almak amacıyla yapılan seçmeler sonuçlandı.

Malatyaspor ile Malatya Belediyespor’un profesyonel ve altyapı kategorilerindeki antrenörler nezaretinde yapılan seçmelere yaklaşık 250 aday katıldı.

Seçmeler sonucu yapılan değerlendirmede 1988 doğumlu bir oyuncunun Malatyaspor A takımıyla antrenmana alınmasına karar verildi.

Ayrıca Malatya amatör kulüplerinden 10, henüz lisansı olmayan 7 olmak üzere toplam 17 oyuncunun da Malatyaspor altyapısında antrenmana alınması uygun bulundu. Amatör takımlarda top koşturan oyuncular için kulüp antrenör ve yetkilileriyle tekrar bir araya gelinip karara varılacak.

Bu arada Malatya Belediyespor takımı seçmelerde beğendiği 1991 doğumlu 2 futbolcudan 1 tanesini A takım, 1 tanesini de altyapısına alma kararı verdi.

NE DEDİLER?
Malatyaspor Teknik Direktörü Kadir Özcan, seçmelerin başında yaptığı değerlendirmede, hem Malatyaspor’a hem Belediyespor’a faydalı olacağı inancıyla seçmeleri yaptıklarını söyledi. Özcan “Yetenekli oyuncular varsa bunları hem Malatyaspor’a hem Belediyespor’a katma adına uğraşacağız. Gönül ister ki Malatyalı oyuncular olsun. Ama futbol Türkiye içerisinde oynanıyor. Ayrım yapmamak lazım. Dışarıdan gelen arkadaşlar da Malatya’ya iyi hizmetler vermiş” dedi.

Özcan, futbolda teknik manada bireysellik döneminin bittiğini belirterek, bu nedenle seçmeler ve buna ilişkin değerlendirmenin altyapı ve üstyapı antrenörleriyle birlikte yapıldığını söyledi.

Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin de, seçmelerin başında yaptığı değerlendirmede, seçme teklifinin Özcan’dan geldiğini, böyle bir seçme yapılmasından dolayı gayet memnun olduklarını belirterek “Gerek Malatyaspor, gerek Belediyespor geçmişte bu tür seçmeler yapıyordu. Malatya’da olmamızdan dolayı futbolcu potansiyelini biliyoruz. Hocalarımız da izliyordu. Ancak bu talep Malatyalı olarak bizleri sevindirdi. Profesyonel takımların 26-28 civarı futbolcusu oluyor. Seçmelerde oyuncular önce Malatyaspor için izleniyor. Kalan oyuncu olursa Belediyespor kriterlerine göre kulübümüze oyuncu kazandıracağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız