SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Futbolcular Kazanma Arzusunu Sahaya Yansıttı"

0
Güncellendi - 2017-11-14 00:47:06
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, grupta 3 maçta aldıkları 9 puanın kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, galibiyet serisini sürdürüp, çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, Şehit Kamil Belediyespor ve Elazığ Yolspor karşılaşmalarının ardından Erdağ İnşaat Dumlupınarspor maçından da 3 puanla ayrılarak, çıkışlarını sürdürdüklerini belirtti.

Erdağ İnşaat Dumlupınarspor karşısında 1-0 geriye düşmelerine karşın, futbolcuların kazanma arzularını sahaya yansıttıklarını dile getiren Tekin, “Rakibin konumunu da biliyorduk. Bugüne kadar gol de atamamıştı. Mağlup olurken de 2 puanı vardı. Ama hep sıkıntılı son anlarda gol yiyerek puan kaybetmiş bir takımdı. Buna göre biz tedbirimizi aldık. Sabırlı olma olayında biraz aceleci davranıyorduk. Kalemizde bir gol gördük. Sonra bir penaltı kazandık. İkinci yarıya geldiğimizde onların iki tane defansının önünde adamı oynatıyorlardı. Oraya adam çıkarınca ondan sonra 2-1 den sonra oyun bizim hâkimiyetimize geçti ve üçüncü bir gol oldu.  Sonuçta maçı kazandık. Çocukların inancı önemliydi. O inanmalarını mağlup duruma düşmelerine rağmen kendilerine olan güvenlerini kazanma arzusunu sahaya yansıttılar. Sonuçta 3 gol ve 3 puan aldık” diye konuştu.

Tekin, ligde 3’te 3 yaptıklarını anımsatarak, “Geride kalan 3 haftada 9 puan kazandık. Çıkışımızı sürdürüyoruz. Her maça aynı ciddiyet ve önemli hazırlanıyoruz. Kalan maçlarda da istediğimiz sonuçları alarak, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 4fun44 (6 yıl önce)
    Takımlar istiyorsa suçu ne hocanın. Malatya'ya getirdiği başarılar say say bitmez .Daha çok isteyenleri daha güçlü ekipleri istemedi Yeşilyurta geldi . Bilip bilmeden boş boş konuşmayın. Nankörlük etmeyin işinize bakın .
    0
    0
    Yanıtla
  • KIZILELMA (6 yıl önce)
    Futbolcu kardeşlerin kazanma arzusu falan filan ismail yltekin allah aşkına malatya futbolundan pardon parasi olan takimlardan artik elini cek yeter aklim yettiginden beri bakiyorum malatyada hangi takimda para varsa ordasin ama sendede suc yok malatyada hoca yokmus gibi ki saysam bitmez seni takim.basina getiren yoneticilerde suc VESSELAM...
    0
    0
    Yanıtla