SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbolcular Şampiyonluğa İnanıyor

0
Güncellendi - 2016-09-22 03:14:20
Futbolcular Şampiyonluğa İnanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da futbolcular şampiyonluğa inanıyor.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Malatya ekibi, iddiası doğrultusunda transferler yaparak, kadrosunu güçlendirdi. Sezon öncesi takıma katılan defans oyuncusu Ziya İstek (üstteki fotoğrafta) ile forvet oyuncusu Erdal Küçükkara (alttaki fotoğrafta), Yeşiltepe 3 nolu sahada gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Defans oyuncusu Ziya İstek, yeni sezonun herkes için hayırlı olması ve iyi geçmesi temennisinde bulundu.

Hedefi olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu dile getiren tecrübeli futbolcu, Yeşilyurt Belediyespor’u hedefine taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

İstek, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, “Hedefi olan bir kulübüz, bu doğrultuda da yeni sezona en iyi şekilde hazırlandık. Lig haftasına girdik. Takım olarak hazır durumdayız. Sezona istediğimiz gibi başlayıp, grubu hedeflenen yerde tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

erdalküçükkaraForvet oyuncusu Erdal Küçükkara ise iyi bir hazırlık kampı döneminin ardından lig haftasına girdiklerini ve Tunceli ekibi 62 Pertek Spor ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürdüklerini kaydetti.

Küçükkara, şampiyonluk hedefi doğrultusunda iyi bir kadro oluşturulduğunu ifade ederek, takımda iyi bir uyum olduğunu ve bunun sahaya da en iyi şekilde yansıyacağını söyledi.

Tecrübeli futbolcu, “Tam bir takım olduk. Sezona da hazır haldeyiz. Hedef belli, futbolcuların ne istedikleri belli. Takım olarak ilk maça konsantre olduk. Sezona iyi başladıktan sonra inşallah gerisi de gelecektir” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız