SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbolculara İftar Yemeği

A- A+ PAYLAŞ

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele veren 44 Malatyaspor takımında futbolculara iftar yemeği verildi.

Gündüzbey Beldesi'nde verilen iftar yemeğine, 44 Malatyaspor yönetiminin yanı sıra futbolcular, taraftarlar ve basın mensupları katıldı. İyi bir ekip olduklarını belirten 44 Malatyaspor Başkan Vekili Mehmet Mağden, BAL liginde iyi bir performans ortaya koyacaklarını söyledi. Mağden, "Biz Malatyalı birkaç arkadaş Malatya'da geriye gitmiş olan futbolu canlandırma adına bir girişimde bulunduk. İnşallah bunda da başarılı oluruz. İyi bir aile ortamımız var. Sizlerin de destekleriyle büyük başarılar gelecek" ifadelerini kullandı.

Takım Asbaşkanı Enes Tosun ise yaptığı konuşmada , "Malatya'ya yeni bir şeyler getirmek için çalışıyoruz. 44 Malatyaspor olarak futbolda çıtayı yükselttik. Kulüp olarak çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Sosyal etkinliklerle kulüp olarak aile ortamımızı daha da geliştiriyoruz. İnşallah mutlu sona ulaşacağız" dedi.

44 Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Çelik de, 3. Lig'i hedeflediklerini kaydederek, "Geçen yıl şampiyon olmuş bir takım olarak, kulübe layık transferler yapmamız gerekiyordu. Transfer politikamızı bu yönde oluşturduk. İyi bir transfer politikasıyla istediğimiz futbolcuları kadromuza kattık. 44 Malatyaspor her zaman hedefleri olan bir takım. Bu hedef doğrultusunda bir takım yaptık. 3. Lig'e çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız