SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbolculara Laktat Testi Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-11-10 16:01:48
Futbolculara Laktat Testi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular, laktat testinden geçti.

Ligde geride kalan 11 haftada 14 puan toplayan sarı kırmızılılar, ligin 12.haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin 11.haftasında sahasında Medipol Başakşehir’e 2-0 mağlup olan Malatya ekibi, milli maçlar nedeniyle lige verilen ara sonrası, teknik heyet ve futbolculara verilen iznin sona ermesinin ardından Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdürdü.

TESTTEN GEÇTİLER

Sarı kırmızılılarda hem Aytemiz Alanyaspor karşılaşması hazırlıkları hem de kontroller devam etti. Malatya ekibinde, futbolcular laktat (Yorgunluk seviyesi ölçme) testinden geçti.

Evkur Yeni Malatyaspor sağlık heyeti tarafından gerçekleştirilen testten geçen futbolcular, antrenmana devam etti.

11 MAÇTA 4 GALİBİYET

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 11 haftada 14 puan toplayarak, haftayı 11.sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, 11 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı.

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor, ligde 11 haftalık bölümde 4 galibiyet elde etti. 11 haftada 14 puan toplayan Malatya ekibi, 2 maçta gol atma başarısı gösteremezken, kalesini ise sadece 2 karşılaşmada gole kapatabildi.

Evkur Yeni Malatyaspor, ligde şuana kadar aldığı 4 galibiyetin 2’sini deplasmanda, 2’sini ise iç sahada aldı. Sahasında Osmanlıspor Futbol Kulübü’nü 3-1, Trabzonspor’u ise 1-0 yenen Malatya ekibi, deplasmanda ise Kardemir Karabükspor’u 4-2, Gençlerbirliği’ni ise 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-1, Demir Grup Sivasspor’a 2-0, Kasımpaşa’ya ise 3-2 yenildi. Sarı kırmızılılar iç sahada ise Bursaspor’a 4-2, Medipol Başakşehir’e ise 2-0 mağlup oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor, Antalyaspor ve Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak, şuana kadar 2 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız