SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbolculara Sağlık Kontrolü

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:19:45
Futbolculara Sağlık Kontrolü
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular sağlık kontrolünden geçti. 

Yeni sezon hazırlıklarına Malatya’da start veren Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular Müjde Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Kan ve idrar örneği veren futbolcular daha sonra EKG ve efor testinden geçti.

Futbolcuların, sağlık kontrolleri esnasında bir hayli keyifli oldukları gözlenirken, bazı futbolcular testler esnasında şaka ve espri yapmayı ihmal etmedi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Gökhan Sinanoğlu ile orta saha oyuncusu Halil Zeybek yeni sezonla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Defans oyuncusu Gökhan Sinanoğlu, yeni sezona iyi başlamak istediklerini belirterek, “İyi bir tatil döneminin ardından yeni sezon hazırlıkları için Malatya’da toplandık. Sağlık kontrolünden geçip, hazırlıklarımıza başlayacağız. İnşallah yeni sezon benim ve takım arkadaşlarım için en iyi şekilde başlar. Hocamızın raporu doğrultusunda ayrılan ve takıma yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Bunlar futbolun içerisinde var. Şuanda takımda 17 kişiyiz. Tabi daha gelecek arkadaşlarımız var” dedi.

Zorlu bir grupta şampiyonluk mücadelesi vereceklerini dile getiren Gökhan, “Zor bir gruba düştük. 7-8 takım şampiyonluğa oynayacak. Ona göre bir kadro kurup, şampiyonluğa oynamak gerekiyor. Yeni Malatyaspor’un da hedefi her zaman şampiyonluktur. Bu senede öyle olacak. Biz bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Taraftarlara da yeni sezon öncesi çağrıda bulunan genç futbolcu, “Taraftarlarımız sezon içerisinde iyi ve kötü günümüzde yanımızda olsunlar. Sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Bu seneki hedefimiz şampiyonluk. İnşallah hep birlikte bu hedefe ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Takımın orta saha oyuncusu Halil Zeybek ise, Yeni Malatyaspor’u yeni sezonda hedeflediği yere ulaştıracaklarını kaydederek, “Fethiyespor maçında hakeme takıldık. İstemediğimiz, kötü bir mağlubiyet aldık. Hedefimiz PTT 1. Lig idi. Ama olmadı. Önümüzde yeni bir sezon var. Yeni sezonun hepimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni Malatyaspor’u hedeflediği bir üst lige çıkarmak için büyük bir mücadele vereceğiz” şeklinde konuştu.

Zeybek, zorlu bir grupta mücadele edeceklerini ancak hedeflerine ulaşacaklarına yürekten inandığını ifade ederek, “Kaliteli bir takımız. Hedeflediğimiz bir üst lige çıkmak istiyoruz. İnşallah sezon sonunda bu hedefimize ulaşırız. Grup zor gibi görünüyor ama biz istedikten sonra zor rakip yoktur” dedi.

Yeni sezonda herkesin gerçek Halil Zeybek’i izleyeceğini kaydeden tecrübeli futbolcu, “Geçtiğimiz sezon inişli çıkışlı bir grafiğim oldu. Bir sakatlık geçirdim ardından bir sakatlık dönemi daha yaşadım. Tam kendimi toparlayacağım dönemde bir sakatlık yaşadım. Son dönemde form tutmaya başladım. Bu sezon herkese gerçek Halil Zeybek’i göstereceğim” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız