SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Futbolcuları Hedef Haline Getirmeyin"

0
Güncellendi - 2016-04-19 02:10:02
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, "Kaostan nemalanan ağabeylerim, hiç yalandan galeyan ortamı oluşturup futbolcuları hedef haline getirmeyin bunu başaramayacaksınız" dedi.

Altınordu karşısında alınan mağlubiyet sonrası takıma yöneltilen eleştirilere, defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Çiftpınar, "Özellikle biz futbolcularla ilgili ağır hakaretler, küfürler, maç sattılar, para için oynamadılar  gibi şeyler yazan ağabeylerim, kardeşlerim sayın basın mensupları; bizler 30 hafta boyunca aslanlar gibi mücadele ettik. Kalan 4 maçta da son düdüğe kadar mücadelemize devam edeceğiz. Bundan haftalar önce ligde kalması hayal denilen Malatyasporu'muzu 5 hafta kala hep beraber el birliğiyle 40 puana getirdik. 21 puanla ligin dibindeyken bile bize inanıp güvenen tesise kadar gelip bizlere inançlarının sonsuz olduğunu dile getiren taraftarlarımızın yüzünü kara çıkarmadık. Allah onlardan razı olsun. Tabi ki de onları ayrı tutuyorum fakat, bize bu haksızlığı yapan bu ithamlarda bulunanlara asla hakkımızı helal etmiyoruz. Verilen emekler mücadeleler bir maçla yok sayılamaz, bizim yaptığımız fedakarlıkları herkes çok iyi biliyor" dedi.

Başarılı defans oyuncusu, Alima Yeni Malatyaspor'un başarısı için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını ifade ederek, "Sezon başında herkes biliyor ki ilk hedefimiz bu ligde kalıcı olup, yer edinmekti. Allah'a şükür ki bunu başardık. Hem de haftalar önce çok çok zor denildiği halde. O yüzden kaostan nemalanan ağabeylerim, hiç yalandan galeyan ortamı oluşturup futbolcuları hedef haline getirmeyin bunu başaramayacaksınız" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • mahir (7 yıl önce)
    Takım hedefine uaşmış bundan dolayı tüm oyuncuları kutluyorum ancak bu hafta takım hakikaten çok kötü oynadı tahminim o ki futbolcu kardeşlerimde buna katılacaktır Ramazanın şutundan başka pozisyona bile giremedik geçen hafta ile bu haftayı kıyasladığımızda gerçekten sitem eden(hakaret eden demiyorum)taraftara hak veriyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • cemal (7 yıl önce)
    Sadık efendi kimse malatyaspordan büyük değildir, paranız iki gün geciktiginde nasıl hemen antremana çıkmıyorsaniz sahada istenilen mücadeleyi vermediğiniz zamanda bunun hesabını vermek zorundasınız, bu taraftar futbolu bilir, bu taraftarı kandiramazsiniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim4444 (7 yıl önce)
    sadık haklı önce bu sezon ligde kalalım sonra ki sene belki ployff lara kalırız yada dırek cıkarız bu lıgde ne takımlar var göztepe sezon bası yaptıgı transfer karabuk alanya adana demır balıkesır de ne oyuncular var bız lıgde kalmısak vede 40puan toplamıssa bu gayet iiiiiiyyyyiiii en azından önumuzdeki sezon macları trt den izleye bılecegız
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (7 yıl önce)
    arkadaş bir maç kaybediliyor, takım, teknik direktör, yönetim hepsi bir anda suçlu, var mı böyle bir mantık ya. Bu takım bu haliyle beklenen de iyisi yaptı zaten, toplama takımdan kısa sürede ne bekliyorsunuz? takım kelimesi bile absürt oluyor çünkü gerçekten hemen hemen tüm maçları izledim ve yücel hoca zamanındaki karabük ve antep maçları haricinde futbol oynadık demek zor. defansı sağlam tut, duran toplardan gol bul, şu takımın yapabileceği ancak bu maalesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan (7 yıl önce)
    ortada bi başarısızlık varsa oda aciz pasif vizyonsuz yönetimindir futbolcu parasını alamassa elbette idmana cıkmaz maçta oynamaz sonuçta onlarda bu işten para kazanan insanlardır bu adil gevrek olduğu sürece bu takım çok çeker
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (7 yıl önce)
    Sadık kardeş sen bir harikasın tabi türübünde bazı küfürbazlar var onlar maç başlamadan küfür ediyor. aslında bunları herkes görüyor bunları sezon boyu maçlara men cezası vermeleri gerekiyor.Bunlar yüzünden bizim pasoliglerimizde iptal ediliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket (7 yıl önce)
    sadık kardeşimize çok teşekkür ediyoruz sana asla kimse söz söyleyemez sen rahat ol tüm Malatya arkanda bunu bil. tabi ki bazı oyuncular formanın hakkını vermemiş olabilir onları da eleştirmek tüm Malatyalıların hakkı saygı duymak lazım. doğruyu söylemek gerekirse Malatyya aslanlar gibi mücadele edip taraftarı önünde boynu bükük ayrılmamalıydı . yani play off oynasak kötü mü olur diye sormadan da edemiyor insan
    0
    0
    Yanıtla
  • vehbi (7 yıl önce)
    Sadıkçıgım bu lafları kim söyledi bilemem senin kişiliğine ve futboluna kimse bir şey diyemez. Sakıkcığım sizler malatyasporda oynarken bedava oynamıyorsunuz tabiki oynamayacaksınız amma sizler bu takıma gelirken kümede kalmasını sağlamak için gelmediniz tabiki yorumlar olur yorumlarda rencide edici ve kırıcı olmamak şarttır. bir futbolcunun bunlara hazırlıklı olması gerekir kötü söz sahibine aittir.Malatyaspor büyük camiadır. Bu şehir futbolda hep ilkleri yaşamış bir şehirdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (7 yıl önce)
    Helal olsun Sadık, sen onları dikkate alma, her zamanki ve değişme ihtimali olmayan tabiri caizse gereksizler grubu onlar. He deyip geçmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    sadık kardeşim kim ne derse desin bu sene hedefe ulaştık.hedef ligde kalmaktı kaldınız.teşekkürler bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (7 yıl önce)
    senin gibi formasının, yediği ekmeğin hakkını veren, tekmeye kafa sokan bir futbolcuyu malatya da izlemek bizi gururlandırıyor. Allah yolunu bahtını açık etsin Sadık. Bizim en büyük hayalimiz seni milli formayı giyerken izlemek. Allah nasip eder inşallah....
    0
    0
    Yanıtla
  • boşver (7 yıl önce)
    Klasik Malatya medyası Sadık kardeşim sen işini yapmaya devam et biz onların yorumlarına bakarak sizleri değerlendirmiyoruz. Çok şükür gözlerimiz neyin ne olduğunu görüyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • nihat (7 yıl önce)
    senin elinde geleni yaptığına şüphemiz yok ama diğerleri ve hoca için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazif (7 yıl önce)
    Elinize Ayağınıza sağlık sizi çok seviyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Nefesini tüketme Sadık, değmez. Sen topuna bak, önün açık inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    seni seviyoruz sadık doğru söyledin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral44 (7 yıl önce)
    Gardas helal olsun size bu takimi ligde biraktiniz Allah isinizi rast getirsin kim ne derse desin yillardir boyle bu degismes bu bizim millet sallarlar yillardir sonuc ise TARHANA BULGUR LANGUR LUNGUR
    0
    0
    Yanıtla