SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbolcuların Sözcüsü Effa!

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, Samsunspor maçı öncesinde Perşembe akşamı Malatyaspor yönetimine, teknik heyet ve futbolculara bir yemek verdi. Akın, bu yemekte Samsunspor maçı galibiyet primi olarak "2'şer milyar TL" sözü verdi. Bu arada, yemeğe katılan futbolcular adına Akın'a teşekkür konuşması için, futbolcular Kamerunlu arkadaşları Effa Owona'yı seçerken, Effa'nın teşekkür konuşması büyük alkış aldı.

Düzenlenen yemekle ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan ise şu bülten yayınlandı:

"..Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Malatyaspor Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularına, Samsun maçı öncesi bir akşam yemeği verdi.

30 Kasım Perşembe günü Dede Korkut Lokantasında verilen Akşam yemeğine Belediye Başkanı H. Cemal Akın ile Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, Malatyaspor Kulübü Genel Sekreteri ve Belediye Meclis Üyesi Fahrettin Eserdi, Malatyaspor Yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör İsmail Kartal ve futbolcular katıldı.

Yemek öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Malatyaspor’un hem Malatya insanı için hem de kendileri için müstesna bir yere sahip olduğunu belirterek, zaman zaman kulüp başkanı, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyeti ve futbolcularıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Malatyaspor’un Süper Lige çıkacağına yürekten inandığını da ifade eden Başkan Akın, “Son haftalarda takımın göstermiş olduğu performans da bunun göstergesidir. Teknik Direktörümüzü de bundan dolayı tebrik ediyorum. Pazar günü deplasmandan galibiyet bekliyoruz. Malatya halkının bu beklentisine inşallah takımımız cevap verecektir” dedi.

Malatyaspor’un Başkanıyla, yönetim kurulu üyeleriyle, hocasıyla, taraftarıyla ve futbolcuların gayretleriyle hak ettiği yere geleceğine kalben inandığını söyleyen Başkan Akın, “Sizlerin çalışmalarınızdan, birlik ve beraberlik içerisinde bulunmanızdan, heyecanınızdan bunu anlıyorum. İnşallah Samsun maçında da, Kocaeli maçında da üçer puanla geleceksiniz ve Malatyasporu yeniden Süper Lige çıkaracaksınız. Buna gönülden inanıyorum. Bundan sonraki maçlarda ve hayatınızın her safhasında sizlere başarılar ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Malatyaspor’a verdiği desteklerden dolayı Başkan Akın’a teşekkür eden Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ ise, “Bizde bu birlik beraberlik olduğu sürece Süper Lige çıkmamıza bir engel kalmaz. Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Bu daveti de bir birliğin beraberliğin göstergesidir. Bu birlik, beraberlik, kenetlenme olduğu sürece başarı bize yakındır” dedi.

Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal’da yaptığı konuşmada, kendilerini bir araya getirmek ve destek vermek amacıyla düzenlenen yemek davetinden dolayı Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ettiklerini belirterek, “Kulüp Başkanımız, yönetim kurulumuz birlik ve beraberlik içerisinde bir aradayız. Biz teknik heyet, futbolcusu, taraftarı, yönetimi, medyasıyla sayın başkanlarımızın destekleriyle bir ekip olmalıyız. Şu an bu ekibin temelleri atılmış durumda.

Moral motivasyonumuz çok iyi. Malatyaspor her geçen gün, daha emin adımlarla yolunda ilerliyor. İkinci yarıda yapacağımız birkaç takviyeyle, çok daha iyi hazırlık kampıyla, beklenen, arzulanan seyri keyif veren bir Malatyaspor olarak herkesin huzurlarına çıkacağız” dedi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız