SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Futbolcularla Helalleştik'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, takımdan ayrılabileceklerini söyledi.

Takımda yaşanan ekonomik krizin artık hat safhada olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Selim Akbulut, Celil Sağır, Eren ve Güngör de takımdan ayrılmak istediklerini bizlere ilettiler. Eğer ki yarına kadar somut bir adım atılmaz ise, bu oyuncularımızı da kaybedeceğiz. Zaten uzun süredir bu futbolcularımıza beklemeleri yönünde bir isteğimiz olmuştu. Ancak, yarın bu oyuncular sözleşmelerini fesih etmezlerse bu haklarını da kaybedecekler. Bu konuda somut bir adım atılmasını bekliyoruz" dedi.

Mevcut kadronun bile kendileri için yeterli olmadığını kaydeden Hamzaoğlu, "Zaten kısıtlı bir kadroya sahibiz. Takımdan futbolcuların ayrılmasıyla beraber yaşadığımız bu sıkıntılara bir yenisinin daha eklenmesi bizleri tamamen yıkar. Mevcut kadroyla bile ligde kalmamız çok zor. Eğer, bu kadroyla ligde kalınabileceğini düşünüyorlarsa çok yanılıyorlar. Oyuncuya ihtiyacımız varken, oyuncu kaybediyoruz. Buna bir anlam verebilmek çok zor" diye konuştu.

Güngören Belediyespor ile hafta sonu yapacakları maç öncesinde teknik heyet olarak radikal bir karar alabileceklerini ifade eden Hamzaoğlu, "Artık bir şeyler yapılmazsa bizim de daha ileriye gitme gibi bir durumumuz söz konusu olamaz. Malatya kamuoyunun bu konuda duyarlılığını bekliyoruz. Hafta sonu oynayacağımız maç bizim de son maçımız olabilir. Yönetim ile yaptığımız görüşmelerde de olumlu bir gelişmenin olmadığı yanıtını aldık. Bu noktada bize de yapacak başka bir şey kalmıyor. Zaten futbolcularımızla da helalleştik" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız