SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Futbolcularla Konuştuk"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:43:02
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, futbolcularla bir toplantı yaptıklarını ve onlara, “Bize daha önce iyisini yapabileceğinizi gösterdiniz, demek ki isterseniz iyisini yapabilirsiniz” dediklerini söyledi. 

Hafta sonu Göztepe ile sahasında karşılaşacak sarı-kırmızılılarda sportif direktör Ali Ravcı, İHA muhabirine açıklamalarda bulunarak takımın son durumunu değerlendirdi.

Malatyalı futbolseverlerin kafasındaki Elazığspor maçı algısı nedeniyle o maçı kaybetmelerinin kendileri üzerinde ekstra bir motive kaybına yol açtığını söyleyerek sözlerine başlayan Ravcı, “Elazığspor maçını kaybetmememiz futbolseverleri de derinden üzdü. Tabi Malatyalı futbolseverlerin kafasındaki Elazığ maçı algısı nedeniyle o maçı kaybetmenin verdiği ekstra bir motive kaybı oldu. Biz de çok üzüldük. Elazığ maçından sonra bir kupa maçı oynadık. O maçta istediğimiz gibi gitmedi. En azından kupada devam edip biraz da olsa moral kazanmak istiyorduk. Olmadı kötü gidişat devam ediyor. Tabi bunun önüne geçmemiz gerekiyor bir an önce. Alışkanlık yapmaması lazım yenilgilerin. Bunun için gerek teknik heyetle, gerekse de oyuncularımızla görüşmeler yaptık. Oyuncularımızın daha fazla moral ve motivasyonlarını kaybetmemeleri için kendilerine daha çok inanıp güvenmeleri gerektiğini söyledik. Çünkü biz istediğimiz kadar dışarıdan biz size inanıyoruz, güveniyoruz desek de önemli olan onların kendilerine olan inançları. Taraftarın ve camianın bizden beklentisini biliyoruz. Bu sene PTT 1. Lig'de yeni olduğumuz için, lige bir an önce adapte olmamız gerektiğini biliyoruz. Şu anki durumu düzeltmek bizim elimizde. Bunun için de gerekli çalışmaları yapıyoruz. Tabi hangi maçla, ilk önümüze gelen maçla başlayacağız bu işe. Göztepe’nin iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Ama kağıt üzerinde iyi takımlar. İyi oyuncuları var ve büyük bütçeli bir takım oluşturdular. Bizim için hiç fark etmez. Bütçeleri ne kadar büyük olursa olsun, isimleri ne kadar büyük olursa olsun bizde Yeni Malatyasporuz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız