SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbolda Deprem Gibi Karar..!

A- A+ PAYLAŞ

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen 20 kişiden aralarında Şekip Mosturoğlu'nun da bulunduğu 15 kişi tutuklandı. 5 kişi ise serbest bırakıldı.

Futbolda şike soruşturması kapsamında sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanan 15 kişi arasında Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçeli Yönetici İlhan Ekşioğlu, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve eski futbolcu Cemil Turan da bulunuyor.
 
TUTUKLANANLAR
 
Şekip Mosturoğlu
İlhan Ekşioğlu
Mecnun Odyakmaz
Bülent Uygun
Ümit Karan
Korcan Çelikay
Cemil Turan
Ali Kıratlı
Bülent İşcen
Tamer Yelkovan
Sami Dinç
Yusuf Tarçınlı
Abdullah Başok
Ahmet Çelebi
Mehmet Yenice
 
SERBEST BIRAKILANLAR 
 
Yavuz Ağırgöl
Doğan Ercan
Mehmet Şen
Erdem Konyar
Cengiz Demirel
 
DÜN SERBEST BIRAKILANLAR 
 
Sezer Öztürk
Emmanuel Emenike
Mahmut Boz
Tuğrul Çağrı Özer
Mustafa Efe
 
MOSTUROĞLU RAHATSIZLANDI
 
Strese bağlı olarak tansiyonunun yükseldiği öğrenilen Mosturoğlu'na adliyeye gelen sağlık görevlileri müdahale etti.
 
Şike soruşturması kapsamında tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilen Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, adliyenin nezarethanesinde rahatsızlandı. Görevlilerin haber vermesi üzerine adliyeye ambulans geldi. Sağlık görevlileri, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'na müdahale etmek için saat 01.30 sularında adliyeye giriş yaptı. Bu sırada çevik kuvvet ekipleri de adliye içinde geniş güvenlik önlemi aldı. 20 dakika içeride kalan sağlık görevlileri, saat 01.50 sıralarında adliyeden ayrıldı. Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun strese bağlı olarak tansiyonunun yükseldiği öğrenildi. Mosturoğlu'nun hakime ifade verdikten sonra nezarethanede beklediği sırada rahatsızlandığı belirtildi.
 
NÖBETÇİ MAHKEME SORGULADI
 
Soruşturma kapsamında 20 kişi tutuklanma istemiyle dün akşam saatlerinde nöbetçi mahkemeye sevkedildi. Emenike ve Sezer Öztürk’ün de aralarında olduğu 5 futbolcu dün akşam serbest bırakıldı.
 
Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne getirilen 25 kişi, soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ve adliyede görevli diğer savcılarca sorgulandı. Avukat olmaları nedeniyle emniyette ifadeleri alınmayan Mosturoğlu ve Dinç’in ifadesini soruşturma savcısı Mehmet Berk aldı. Zaman zaman ara verilen Şekip Mosturoğlu’nun ifadesi yaklaşık 4 saat sürdü.
 
25 şüpheliden Şekip Mosturoğlu’nun da aralarında bulunduğu 18 kişi şike, kulüp avukatı Sami Dinç şike ve rüşvet, bir kişi de kamu kurumunu dolandırmak suçundan tutuklanma istemiyle İstanbul Nöbetçi 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne sevkedildi. Futbolcular Emmanuel Emenike, Sezer Öztürk, Mahmut Boz, Mustafa Efe ve Tuğrul Çağrı ise savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız