SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbolda Küçükler Finali

A- A+ PAYLAŞ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Okullar arası Küçükler Futbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Yeşiltepe'deki sahada oynanan ve 11 gün süren müsabakalar sonucunda Ziya Gökalp İlköğretim Okulu, rakibi Yavuz Selim İlköğretim okulunu penaltı atışları sonrası mağlup ederek, şampiyon oldu.

Ziya Gökalp İlköğretim Okulu ile Yavuz Selim İlköğretim Okulu arasında oynanan final müsabakasının normal süresi 2-2 berabere sona erdi. Daha sonra penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Ziya Gökalp İlköğretim Okulu, rakibine 3-2 üstünlük sağlayarak, şampiyon oldu.

3.'lük 4.'lük mücadelesinde ise, Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu ile Kazım Karabekir İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu, rakibini 5-3 mağlup ederek, turnuvada 3. oldu.

Final müsabakasının ardından kupa töreni düzenlendi. Kupa törenine; İl Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Şinası Fırat, Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Yunus Çatal, Bölge ve İl Futbol Koordinatörü Sinan Alkış, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesis Şube Müdür Vekili Turan Özcan ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür Vekili İbrahim Yıldız katıldı.

Kupa töreninde bir konuşma yapan Bölge ve İl Futbol Koordinatörü Sinan Alkış, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Okullar arası Küçükler Futbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Bu güzel turnuvada biz izleyenlere; katılımcılık, fırsat oluşturmak, çocuklarımızı koruma, oyundan zevk alma ve en önemlisi çocuklarımızın fair play kuralını en üst düzeyde sergilemeleri bizleri memnun etmiştir. Özellikle beden eğitimi öğretmenlerimizin, çocukların sonuçlardan dada önemli olduğu ruhunu gösterdikleri, burayı güzel bir turnuva sahnesine çevirmelerinden dolayı memnuniyetimizi bildiririz. Önümüzdeki turnuvalarda daha güzel müsabakalar izleyeceğimi, özellikle Malatya futboluna ve Türk milli takımının değişik kategorilerinde sunulmak üzere sporcular yetişeceğine inanıyoruz. Başta turnuvaya katılan okullarımızın ve destek veren okul idarecilerimize, turnuva boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen Yeşiltepe kompleksi görevlilerine ve geleceğin
sporcularını hazırlayan beden eğitimi öğretmenlerimize, özellikle de burada ter döken sporcu kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. turnuvada birinci olan Ziya Gökalp İlköğretim okulumuz, 4-7 Nisan tarihlerinde Aydın'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecektir" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından okullara kupa ve belgeleri takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız