SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futsal Birinciliği Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:18:38
Futsal Birinciliği Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Okullar Arası Gençler Futsal İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Müsabakalar sonucunda bayanlarda Spor Lisesi, erkeklerde ise Fatih Lisesi il birincisi oldu. 

Yeşiltepe Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarında bayanlarda Spor Lisesi ile Malatya Lisesi karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 biten karşılaşmada penaltı atışlarında 4-1’lik üstünlük sağlayan Spor Lisesi, il şampiyonu oldu.

Erkeklerde ise, final müsabakasında Fatih Lisesi ile Turgut Özal Lisesi karşılaştı. İlk yarıyı 4-1 üstün tamamlayan Fatih Lisesi, müsabakayı 5-1 kazanarak, il şampiyonu oldu.

Müsabakalar sonucunda bayanlarda sıralama şöyle oluştu; “birinci Spor Lisesi, ikinci Malatya Lisesi, üçüncü Atatürk Kız Lisesi, dördüncü Beydağı Abdulkadir Eriş Anadolu Lisesi.”

Erkeklerde ise, “birinci Fatih Lisesi, ikinci Turgut Özal Lisesi, üçüncü Arapgir Kerem Aydınlar Anadolu Öğretmen Lisesi, dördüncü Hacı Ahmet Akıncı Anadolu Lisesi.”

Final müsabakaları sonrasında kupa töreni düzenlendi. Kupa törenine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Okul Sporları İl Temsilcisi Yunus Çatal, Futbol İl Koordinatörü Sinan Alkış ve İl Hakem Atama Sorumlusu Alkan Akgül ile okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, kupa töreninde yaptığı konuşmada, bütün sporculara ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutladı.

Gençlerin spor yapmasını önemsediklerini kaydeden Dağdelen, 14 gün süren futsal il birinciliği müsabakalarının centilmence geçtiğini söyledi.

Futbol İl Koordinatörü Sinan Alkış da, gençler futsal il birinciliği müsabakalarının büyük bir heyecana sahne olduğunu ifade ederek, sporcuları gösterdikleri mücadeleden dolayı kutladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız