SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futsal Grup Maçları Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:15:44
Futsal Grup Maçları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Büyükler Futsal Ligi Süper Bölge Elemeleri kapsamında Malatya Grubu maçları başladı. 

Türkiye Futbol Federasyonu ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Büyükler Futsal Ligi Süper Bölge Elemeleri Malatya Grubu müsabakaları başladı.

Müsabakaların oynanacağı İnönü Üniversitesi Spor Salonu’nda açılış töreni düzenlendi. Törene TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, TFF Futsal A Milli Takım Antrenörü Suat Okyar, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, İnönü Üniversitesi Spor Şube Müdürü Salih Coşar, Saha Komiserleri Derneği Başkan Vekili Nurettin Doğan ve İl Hakem Atama Sorumlusu Alkan Akgül’ün yanı sıra futsal tertip komitesi üyeleri ve grup müsabakaların da yer alan takımların idareci, antrenör ve sporcuları katıldı. 

Açılış töreninde konuşan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, grup müsabakalarına katılan takımlara başarılar dileyerek, “Malatya, ev sahipliği yaptığı organizasyonlardan hep alnının akıyla çıkmıştır. Bu anlamda en çok tercih edilen grup merkezlerinden birisi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ben Büyükler Futsal Ligi Süper Bölge Elemeleri Grup Müsabakalarına da en iyi şekilde ev sahipliği yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Büyükler Futsal Ligi Süper Bölge Elemeleri Malatya Grubu’nda oynanan ilk müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle: “Kahramanmaraş Andırın Yeşildağspor-Kayseri Demirspor: 11-12. Sanica Boru Elazığspor-Adana Suluca Organize Sanayispor: 4-5. Adana Seyhan Belediyespor-Kayseri Sağlıkspor: 5-0 (hükmen). Erzurum Ilıca İdmanocağı-Mersin Gençlerbirliği Spor: 0-5 (hükmen).”

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız