SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futsal Heyecanı Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Futsal (Salon Futbolu) İl Şampiyonası yapılan final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Yeşiltepe Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalarda Erkeklerde 6 grupta 24, kızlarda ise 1 grupta 4 takım mücadele ettiler.

Erkeklerde final karşılaşmaları büyük çekişme içinde geçen ti finalde karşılaşan Hüseyin Kölük Ticaret Lisesi ile Malatya Fen Lisesi karşı karşıya geldi. İlk yarısı 2-1 Fen Lisesi üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıda toparlanan Hüseyin Kölük Ticaret Lisesi ardarda attığı gollerle bir ara 5-3 öne geçti. Bitime az süre kala tekrar toparlanan Fen Lisesi durumu 5-5 yaparak sonucu penaltı atışları belirledi. Penaltı atışları sonrası 9-8’lik sonuçla Hüseyin Kölük Ticaret Lisesi gülen taraf oldu.

Erkeklerde Hüseyin Kölük Ticaret Lisesi birinci, Fen Lisesi ikinci, Orgeneral Eşref Bitlis Lisesi üçüncü, Cumhuriyet Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Kızlarda ise Spor Lisesi birinci,TOKİ Kayısı Kent Lisesi ikinci, Ticaret Meslek Lisesi üçüncü, Doğanşehir METEM Lisesi dördüncü oldular.

İl Okul ve Bölge Futbol Koordinatörü Sinan Alkış''Bu güzel turnuvada izleyenlere, katılımcılara fırsat yaratmak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve kötü ortamlardan uzak tutma anlamında oyundan zevk alma ve en önemlisi gençlerimizin fair-play kuralını en üst düzeyde sergilemeleri bizleri memnun etti. Gençlerimizin, önümüzdeki turnuvalarda daha güzel müsabakalar çıkaracaklarını özellikle Malatya futboluna ve Türk Milli takımına değişik kategorilerine sunulmak üzere bu güzide sporcuların aralarından çıkacağına hiç şüphemiz yoktur.”dedi.

Yapılan törende dereceye giren takımlara kupa ve belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdür yardımcısı Ömer Dağdelen verdi.

Kızlarda birinci olan spor Lisesi 19-23 Mart Sakarya'da, erkeklerde birinci olan Hüseyin Kölük Ticaret Lisesi 18-25 Mart Antalya'da yapılacak grup şampiyonalarında Malatya'yı temsil edecekler.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız