SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futsal Kızlarda Şampiyon Akmercan

0
Güncellendi - 2020-01-18 07:00:44
Futsal Kızlarda Şampiyon Akmercan
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Okullararası Genç Kızlar Futsal Müsabakaları tamamlandı. Finalde Atatürk Kız Anadolu Lisesi’ni 4-1 mağlup eden Akmercan Anadolu Lisesi birinci oldu.

Malatya’da Okul Sporları kapsamında Okullararası Genç Kızlar Futsal (Salon Futbolu) Müsabakaları oynandı. 23 Aralık 2019-17 Ocak 2020 tarihlerinde Yeşiltepe Spor Salonu’nda oynanan müsabakalar sonrasında final heyecanı yaşandı. 

Genç Kızlar Futsal Müsabakalarının finalinde Akmercan Anadolu Lisesi ile Atatürk Kız Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Müsabakayı 4-1 kazanan Akmercan Anadolu Lisesi, Malatya il birincisi oldu. Akmercan Anadolu Lisesi, Malatya’yı grup müsabakalarında temsil etme hakkını da kazanmış oldu. 

Genç Kızlar Futsal Müsabakalarında sıralama şöyle oluştu:

1-Akmercan Anadolu Lisesi

2-Atatürk Kız Anadolu Lisesi

3-Şehit Candaş Kaplan Anadolu Lisesi

4-Malatya Lisesi.

Ferdi  DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız