SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Futsal Ligi 2 Maçla Başladı

0
Güncellendi - 2016-03-05 00:04:24
Malatya Futsal Ligi 2 Maçla Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2015-2016 sezonu Futsal (Salon Futbolu) Ligi başladı.

Futsal Lig müsabakaları öncesi Yeşiltepe Spor Salonu'nda açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine; Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Futsal İl Sorumlusu Erkan Van ile Futsal Ligine katılan takımların idareci, antrenörleri ve sporcuları katıldı.

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya'da Futsal Ligini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, lige katılan bütün takımlara başarılar diledi.

Özdemir, Futsal Ligleri'nin 20 şehirde düzenlendiğini kaydederek, birinci olan takımların Türkiye Futsal Şampiyonasına katılacaklarını belirtti.

Açılış töreninin ardından ligde ilk müsabakalar oynandı. İlk müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle:

Sanayispor-Konak Belediyespor: 6-7

Akçadağspor-Karakavakspor: 1-6.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • BÜNYAMİN YILDIRIM (8 yıl önce)
    Malatya basınının haber yaparken çok şeyi dikkate almamasının nedenini bir türlü anlamıyorum. Çok güzel haber yapmışssınız bir tane senemoni resmi yok. Hakemlerin değil resmi adı dahi yok. Biraz daha profosyonel haber bekliyoruz sizden. Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla