SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futsal Ligi Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:01:19
Futsal Ligi Başladı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'da Futsal Ligi başladı. Türkiye genelinde 8 pilot şehirde oynanan Futsal Ligi, Malatya'da düzenlenen törenle başladı.

Yeşiltepe Spor Salonu'nda gerçekleştirilen açılışa; TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF üyesi Erkan Van, idareci, antrenör ve sporcular katıldı.

Futsal Ligi'nin açılış töreninde konuşan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, "2013-2014 Futsal Ligi, Türkiye'de 8 şehirde oynanıyor. Türkiye genelinde pilot il uygulaması kapsamında Malatya'da yer alıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Malatya'ya gösterdiği bu ilgiden sizlerinde bir şeyler çıkaracağınıza eminim. Bundan sonrada da bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğine inanıyorum. Turnuvanın da Malatya'mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Futsal Ligi'nde oynanan ilk maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Akçadağspor-Malatya Fenerspor: 9-6

Karakavakspor-Konak Belediyespor: 11-4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız