SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futsal Malatya Grubu Başlıyor

0
Güncellendi - 2016-04-25 21:55:31
Futsal Malatya Grubu Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

2016 TFF Futsal (Salon Futbolu) Ligi finalleri 1. aşama maçları 27-28-29-30 Nisan ve 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara, Kayseri, Konya ve Malatya illerinde oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinde yayımlanan habere göre; Tek devreli lig usulünde oynanacak maçlar sonucunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar Türkiye finalleri 2. aşamasında mücadele etme hakkını elde edecek. Türkiye finalleri 2. aşaması 24-25-26 Mayıs 2016 tarihlerinde 4’er takımlı iki grup halinde tek devreli lig usulünde oynanacak. Bu aşama sonunda gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar 28 Mayıs 2016’da oynanacak yarı final maçlarında yer alacak. Final maçı ise 29 Mayıs 2016’da oynanacak. Türkiye finalleri 2.aşaması maçlarının oynanacağı merkez daha sonra ilan edilecek.

Malatya’dan Karakavakspor’un Kayseri’deki 2. grupta mücadele edeceği TFF Futsal Ligi finallerinde, rakipleri ise Adana, Trabzon, Yozgat ve Elazığ bölgesinden olacak.

Malatya Grubu'nda karşılaşmalar 27 Nisan Çarşamba günü başlayacak.

Yeşlltepe Spor Salonu'nda oynanacak olan Malatya Grubu'ndaki maçların programı şöyle:

27 Nisan Çarşamba

15.00 Bingöl Gençlik-Çaykur Spor

17.00 Alipaşa Spor-Muhasebe Gençler

28 Nisan Perşembe

15.00 Fidan Spor-Alipaşa Spor

17.00 Muhasebe Gençler-Bingöl Gençlik

29 Nisan Cuma

15.00 Çaykur Spor-Muhasebe Gençler

17.00 Bingöl Gençlik-Fidan Spor

30 Nisan Cumartesi

15.00 Alipaşa Spor-Bingöl Gençlik

17.00 Fidan Spor-Çaykur Spor

1 Mayıs Pazar

11.00 Muhasebe Gençler-Fidan Spor

13.00 Çaykur Spor-Alipaşa Spor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyasporlu (7 yıl önce)
    karakavakaspor'a başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla