SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futsalda Finallere Katılacaklar

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:12:25
Futsalda Finallere Katılacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Altyapı Teknik Sorumlusu Murat Uçkun, Malatya Futsal Ligi'nde şampiyon olduklarını anımsatarak, Türkiye finallerine hazırlandıklarını söyledi. 

 Uçkun, Türkiye finallerinde Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirterek, "Coca-Cola Gelişim Ligi'nde U-19 takımımız şampiyon oldu. Türkiye finalleri, bu sene TFF'nin aldığı karar doğrultusunda yapılmadı. Onun için bizde aynı takımımızı Futsal Ligi'ne dahil ettik. Futsal bizim için farklı bir konsepti. Çünkü büyük sahadan salon futboluna bir dönüş yaptık. Futsal branşında oynayan 3 arkadaşımız vardı ama diğer arkadaşlarımızda hiç yadırgamadılar. Çok güzel maçlar oynadılar ve futsalda Malatya'da şampiyon olduk. Şimdi önümüzde Türkiye finalleri var. 8 şehirde futsalda birinci olan takımlar şampiyonluk için mücadele edecek. Bu anlamda hazırlıklarımız sürüyor. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde devam ettiriyoruz. Tarih şuanda belli değil ama belli olduğunda futsal takımımız, Türkiye şampiyonasında Malatya'yı en iyi şekilde temsil edecektir" dedi.

 Yönetimin altyapıya büyük önem verdiğini ifade eden Uçkun, "Yönetim kurulumuz altyapı faaliyetleriyle yakından ilgileniyor. Bu anlamda büyük destekler alıyoruz. Bu desteklerle birlikte altyapıda başarılı sonuçlar alıyoruz. Geçtiğimiz yıl okul-futbol işbirliği projesinde yer almıştık. Bu projenin meyvelerini de almaya başladık. Elimizde 2002-2003-2004-2005 doğumlu çok yetenekli futbolcularımız var. Bu iyi çalışmalar neticesinde U-13'e de yansıyor. Malatya yerel liginde U-13 takımımız birinci oldu. U-13 Ligi'nde de Türkiye şampiyonasına katılacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız