SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuzuli'de Özel Tim Operasyonu

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:55:03
Fuzuli'de Özel Tim Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya kent merkezinde pompalı tüfek ile havaya ateş açarken, polis ekiplerini görmesi üzerine kaçan şüpheli şahıs için Emniyet ekipleri alarma geçerek, Özel harekatında katıldığı operasyon yaptı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Malatya merkez Fuzuli Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kısa bir süre önce bir meseleden dolayı bir grup ile kavga eden T.K. adlı şüpheli, eline aldığı pompalı tüfek ile havaya ateş açtı. O esnada cadde üzerinde bulunan polislerin müdahale etmek istemesi üzerine şüpheli T.K., kaçarak yakın mesafedeki bir binanın çatı katına çıkarak gizlendi.

Olay üzerine çok sayıda polis ekibi, bölgeye sevk edildi. Bölgeye özel harekat timleri de yönlendirildi. 112 acil servis ekibinin de geldiği bölgede özel harekat timleri kontrollü bir şekilde bina içerisine girdi. Kısa bir süre sonra ikna olan T.K. elindeki pompalı tüfeği polis ekiplerine vererek teslim oldu. 

Şüpheli, polisin oluşturduğu kordon içinde ekip aracına bindirilerek, önce sağlık kontrolü için hastaneye, ardından ise Asayiş Şubesi’ne götürüldü.

Şüpheli T.K.’nin polise havaya ateş açtıktan sonra polisleri görmesi üzerine korkarak kaçtığını söylediği öğrenildi.

Olay nedeniyle çevrede biriken kalabalık olup biteni merakla izlemeye koyuldu. 

Pompalı tüfeğin şüpheliden alınmasını ardından herkes rahat bir nefes aldı.

Şüpheli şahısın teslim olmasını ardından ekipler normale döndü.

Soruşturma sürüyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız