SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuzuli'de Silah Sesleri

A- A+ PAYLAŞ

Fuzuli Caddesi’nde meydana gelen tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgayla ilgili olarak polisçe 3 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı, olayda yaralanan olmadığı bildirildi.

Fuzuli Caddesi’nde 18.20 sıralarında kavga çıktığı ve silah kullanıldığı ihbarı üzerine giden polis, tabancayla ateş eden 30 yaşındaki V.K. adlı kadın ile bıçaklı şahıslardan 16 yaşındaki H.Ö. ve 19 yaşındaki F.K.’yi yakaladı. Olay yerinde 3 adet kovan, 1 çekirdek bulunurken, 27 yaşındaki M.E. ve 29 yaşındaki Y.K. adlı şahısların ifadeleri de “müşteki” olarak alındı.

DİĞER OLAYLAR..
Ataköy Mahallesi’ndeki bir parkta 21.00 sıralarında bıçakla yaralanan 27 yaşındaki K.K., arkadaşı ile birlikte parkta otururken iki grubun kavgaya başladığını, şahısları ayırmak için araya girdiğinde bıçaklandığını, kavgacıları tanımadığını polise anlattı. K.K., Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi edildi.

Battalgazi Mahallesi Göztepe Caddesi’nde 19.30 sıralarında 28 yaşındaki M.P. ile 19 yaşındaki G.T. adlı şahısların, adını R.olarak bildikleri şahıs ve 3 arkadaşı tarafından dövülüp bıçaklı saldırıya uğradılar. Polis firari şahısları arıyor.

Polise başvuran 19 yaşındaki S.S., Uçbağlar Mahallesi Yunus Emre Caddesi’ndeki okulundan çıkıp evine gideceği sırada U.adlı şahıs ile yanındaki 4 kişinin saldırısına uğrayarak dövüldüğünü öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

İnönü Caddesi’nde 22 yaşındaki F.K. adlı şahsı döverek yaralayan Y.Ç. polisçe aranıyor.

Ataköy Mahallesi’nde 01.15 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 35 yaşındaki M.E., T.Ö.adlı şahsın kendisini telefonla arayıp evine çağırdığını, evin önüne geldiğinde hiçbir şey söylemeden gözüne çanta ile vurarak yaraladığını, bu kişiden şikayetçi olduğunu söyledi. Polis T.Ö.’yü arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız