SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuzuli'deki Yangın

A- A+ PAYLAŞ

Fuzuli Caddesi'ndeki bir çiçekçiye ait bahçedeki çiçeklerin bulunduğu bölümde çıkan yangın heyecan yarattı. Alevlerin çiçekçinin bulunduğu apartmanın diğer katlarına kadar yükselmesi korkuyu daha da artırırken çıkan duman uzaklardan görüldü.

Edinilen bilgiye göre saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda Fuzuli Caddesi'ndeki Mehmet A.'ya ait çiçekçiliğin, işyerinin arka kısmındaki bahçelik kısımdaki çiçeklerin yer aldığı bölümde yangın çıktı. Yangın, çiçeklerin bir kısmının yapay olması ve ayrıca süslemelerde kullanılan çubukların tutuşmasıyla kısa sürede büyüdü. Yangının itfaiye haber verilmesinin ardından, kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangını büyümeden söndürülürken, yangının büyük olasılıkla atılan bir sigara izmaritinden çıkmış olabileceği değerlendiriliyor.

Yangının apartmanın balkonlarında önemli hasara neden olurken, televizyon antenleri ile gölgelik için kullanılan malzemenin de yanmasına yol açtı.

Çıkan yangının dumanlarının fazlalığı çevrede korku yaratırken dumanları gören çok sayıda vatandaş yangının meydana geldiği bölgeye geldi.

Yangınla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ve yangının neden çıktığının belirlenmesine çalışılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız