SON DAKİKA
SON DEPREMLER

G.Antep- Malatya Hava Köprüsü

A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, ramazanla başlayıp, kış sezonuna girilen 25 Ekim'e kadar sürecek tarifede, Bursa'dan İzmir'e haftada 4, Antalya'ya ise haftada 2 yeni sefer koydu.

Bursa'dan hala Trabzon, Erzurum ve Diyarbakır'a tarifeli seferler düzenleyen Sun Express, 1 Eylül ve 25 Ekim tarihleri arasında geçerli olmak üzere yeni tarife hazırladı. Ramazanla birlikte başlayıp, kış sezonuna girilen 25 Ekim'e kadar sürecek tarifede Bursa'dan İzmir'e haftada 4, Antalya'ya ise haftada 2 yeni sefer kondu.

SunExpress'in Bursa-İzmir uçuşları pazartesi, salı, perşembe ve cuma günleri, Bursa-Antalya uçuşları ise perşembe ve pazar günleri karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Bursa'dan Diyarbakır, Erzurum ve Trabzon'a yapılan uçuşlar ise eski tarifede de olduğu gibi devam edecek. SunExpress, yeni tarifeyle birlikte daha önce aralarında hiç uçak yolculuğu yapılmayan Gaziantep-Malatya, Samsun-Trabzon, Trabzon-Sivas, Sivas-Kayseri ve Erzurum-Kars'ı hava köprüsüyle birbirine bağlayacak ve toplamda 17 yeni uçuş başlatmış olacak.

SunExpress'in iç hat biletlerinin fiyatları, yeni tarifede de tüm vergiler, servis ücreti ve harç masrafları dahil 49 YTL'den başlıyor. Bilet satışı, acentelerin yanı sıra, 444 0 797'den ulaşılabilen çağrı merkezi ve www.sunexpress.com adresindeki internet sitesi aracılığıyla gerçekleştiriliyor. SunExpress'in iç hat uçuşlarının biletleri Türk Hava Yolları'ndan da satın alınabiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız