SON DAKİKA
SON DEPREMLER

G.Antepspor'un 2 Önemli Futbolcusu Oynamayacak..

A- A+ PAYLAŞ

GAZİANTEP- Malatyaspor'un Cumartesi günkü rakibi Gaziantepspor'un 2 önemli golcüsü Malatya'da oynayamayacaklar. Gaziantepspor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegic, sakat olan ve ilaç tedavisi gören Lazarov'un aldığı ilacın doping sayılabileceği gerekçesiyle bu futbolcuyu Malatya'ya götürmeyeceğini belirtirken, kart cezalısı golcü İvanov'un da Malatya kadrosunda yeralmayacağı öğrenildi.

Hadzibegic, bu hafta oynayacakları Malatyaspor maçında öncelikli hedeflerinin 1 puan olduğunu, ancak 3 puan için de mücadele vereceklerini söyledi. Boşnak teknik adam, Malatyaspor maçında kart cezalısı Ivanov ve sakatlığı bulunan Lazarov'un forma giyemeyeceğini belirtti.

Lazarov'un iğne tedavisi gördüğü, kullanılan iğnenin doping ihtiva edebileceği ve istirahata ihtiyacı olduğu için Malatyaspor maçı ile Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği belirtildi. 2 golcüsünden yoksun olarak Malatya deplasmanına gidecek olan kırmızı-siyahlı ekipte kadroda yer bulamayan genç Ali Bayraktar'a ilk onbir şansı doğdu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız