SON DAKİKA
SON DEPREMLER

G.Birliği- B.Yeni Malatya Maçı Küçük'ün

0
Güncellendi - 2019-11-27 16:10:35
G.Birliği- B.Yeni Malatya Maçı Küçük'ün
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 13.haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, 29 Kasım Cuma günü Ankara’da Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Eryaman Stadyumu’nda 20.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek.

Süper Lig’de 13.haftanın açılış maçında BtcTurk Yeni Malatyaspor, Ankara ekibi Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Cuma günü 20.30’da oynanacak olan karşılaşmada Anada Bölgesi Üst Klasman Hakemi Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcılıklarını Manisa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İbrahim Çağlar Uyarcan ile Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Hakan Yemişken yapacak. Mücadelede, Sivas Bölgesi Klasman Hakemi Adem Sarıtaş ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Öte yandan karşılaşmada VAR hakemliğini Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Burak Şeker, AVAR hakemliğini ise Antalya Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Murat Erdoğan yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, ligin 13.haftasında görev yapacak olan hakemler şöyle: 

29 Kasım Cuma

20.30 Gençlerbirliği-BtcTurk Yeni Malatyaspor (Zorbay Küçük)

30 Kasım Cumartesi

15.00 Demir Grup Sivasspor-Kasımpaşa (Cüneyt Çakır)

15.00 Çaykur Rizespor-İttifak Holding Konyaspor (Halis Özkahya)

17.30 Aytemiz Alanyaspor-MKE Ankaragücü (Alper Ulusoy)

20.00 Göztepe-Fenerbahçe (Aldulkadir Bitigen) 

1 Aralık Pazar

14.00 Gaziantep Futbol Kulübü-Yukatel Denizlispor (Atilla Karaoğlan)

16.30 Medipol Başakşehir-Antalyaspor (Serkan Tokat)

19.00 Trabzonspor-Galatasaray (Ali Palabıyık)

2 Aralık Pazartesi

20.00 Beşiktaş-İstikbal Mobilya Kayserispor (Ümit Öztürk).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kadir (4 yıl önce)
    Bence halis özkaya ve alper ulusoy. Can yakar gibi.. basarlar çünkü
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    İyi hakem. Umarım aleyhimize hata yapmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Bakalim bu hafta hangi takimlarin canini yakacaklar..bu haftanin da kahramani abdulkadir bitigen olacak gibi gorunuyor
    0
    0
    Yanıtla