SON DAKİKA
SON DEPREMLER

G.Koreliler Yatırım İçin Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:30:54
G.Koreliler Yatırım İçin Geldi
A- A+ PAYLAŞ
 
Güney Koreli işadamları, Malatya Valisi Ulvi Saran'ı ziyaret etti. Yatırım amaçlı incelemelerde bulunmak üzere gelen Elowin firması yetkilileri, Vali Ulvi Saran'ı makamında ziyaret ederek organik zirai ilaç üretimi planladıklarından dolayı Malatya'da olduklarını söylediler. 
 
Güney Kore ilaç firması Elowin yetkilileri Kyung Koo ve Ki Hoon Park, organik zirai ilaç üretimi yapabilmek için incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelmişken, Vali Saran'ı makamında ziyaret ederek, yatırım yapmak istedikleri konu hakkında bilgi verdiler. 
 
Ziyaret esnasında açıklamada bulunan Vali Saran, ülkelerimiz arasındaki siyasi ilişkilerin 1950 yılından beri sağlam ve olumlu temeller üzerinde sürekli geliştiğini belirterek "Kore Savaşına dayanan dostluk ilişkilerimiz, her iki halk tarafından benimsenmiştir. Malumlarınız olduğu üzere günümüz dünyasında siyasi ilişkilerin ekonomik ilişkilerle desteklenmesi son derece önemlidir" dedi.
 
Dost olan ülkelerimizin ekonomik alanda daha fazla işbirliği yapmasının hem dostluğumuzun pekişmesine hem de ülkelerimizin gelişimlerine katkı sağlayacağını anlatan Saran, şöyle konuştu: "Yaptığımız çalışmalar sonucu akredite olan kayısımızın üretim sürecinde kullanılmak üzere organik ilaç üretimi yapmak ve ilimiz Tarım Teknoparkı'nda yer almak amacıyla ilimize gelen firma yetkililerine ilimizde yatırım yapmaları konusunda gerekli kolaylık gösterilecektir. Umarım olumlu sonuç elde eder ve ilimize faydalı bir yatırım kazandırmış oluruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız