SON DAKİKA
SON DEPREMLER

G.Koreli'ye Sıcak İlgi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:26:04
G.Koreli'ye Sıcak İlgi
A- A+ PAYLAŞ
Güney Koreli, güneş enerjisi ve led ışıkları alanında faaliyet gösteren firma Malatya'da inceleme ve ziyaretlerde bulunuyor. 
 
Güney Kore'de faaliyet gösteren Wooshın Firması Yönetim Kurulu Başkanı Jong-Woo Kang, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Malatya'da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Namık Şahin ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahın, MÜSİAD olarak yurt dışı ziyaretlerine ve ticari ilişkilere önem verdiklerini söyleyerek, gelen yabancı ziyaretcilerle de MÜSİAD üyelerini buluşturduklarını söyledi. Güneş enerjisi ve led ışıkları alanında faaliyet gösteren Wooshın Firması Yönetim Kurulu Başkanı Jong-Woo Kang ise Türkiye'ye ilk kez geldiğini ve Malatya'da gördüğü sıcak ilgiden dolayı da teşekkür etti. Wooshın Firması Yönetim Kurulu Başkanı Jong-Woo Kang ve MÜSİAD Üyleleri bir süre ikili görüşmelerde bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız