SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galasını Malatya'da Yapacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:46:30
Galasını Malatya'da Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Yazar Sinan Yağmur, “Hamuş” isimli yeni çıkan kitabının Galası’nı Malatya’da yapacağı bildirildi.

“Aşkın Gözyaşları” isimli seri kitaplarıyla ün salan ve Malatya’ya bir yılda 9 kez gelen Yazar Sinan Yağmur’un “Hamuş” isimli yeni çıkan kitabının Galası’nı Malatya’da yapacağı söyleyen Deniz Kitapevleri yetkilisi Mesut Özdemir, “Malatyalıların gönlünde taht kuran Yazar Sinan Yağmur,26 Mayıs cumartesi günü saat 12,30’da kitapevimizde yeni kitabını imzalayacak. Aşkın Gözyaşları serisinin son kitabı Hamuş’u imzalayacak olan sayın Sinan Yağmur, okurlarıyla buluşacak. Gala programını Malatya’da yapacak olan sayın Sinan Yağmur, Malatya’ya ne kadar önem verdiğini bir kez daha gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Özdemir, “Sayın Sinan Yağmur 27 Mayıs Pazartesi günü de İnönü Üniversitesi’nde konferans verip Malatya’da ayrılacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız