SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray ''İsyan''dan Sonra Gelmiş!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'la bu akşam oynayacakları kupa maçı öncesinde, Galatasaray'da sıkıntılı saatlerin yaşandığı belirtilirken, olaylar basında "Aslanda isyan çıktı" gibi başlıklarla aktarıldı. Bu arada Galatasaray, sıkıntılı saatlerin ardından Pazartesi gecesi THY'nin tarifeli uçağıyla Malatya'ya geldi.

"ASLAN'DA İSYAN ÇIKTI.."
milliyet.com.tr'de Galatasaray'daki gelişmeler şöyle aktarıldı:

"..Mondragon ve Saidou'ya özel ödeme yapıldığı dedikoduları yüzünden kazan kaldıran futbolcular uzun süre antrenmana çıkmadı. Florya'da buz gibi bir hava estiren gelişme üzerine harekete geçen yönetim, paraların yarın ödeneceği sözünü verdi

Sezon başından bu yana alacaklarını tahsil edemeyen Galatasaraylı futbolcular, yönetime isyan bayrağı açtı. Malatyaspor ile bu akşam deplasmanda oynanacak Türkiye Kupası maçının son hazırlığı için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanan sarı - kırmızılı oyuncular, yöneticilerin dün de ödemeleri yapmaması üzerine kazan kaldırdı.

Teknik heyetten izin alarak önceki gün ülkelerine giden Mondragon ve Saidou'ya özel ödeme yapıldığı şeklindeki dedikodulardan büyük rahatsızlık duyan futbolcular, uzun süre idmana çıkmayarak yönetimi protesto etti.

* PAF Takım önlemi!
Sarı - kırmızılı futbolcular, "Madem paralarımız söz verildiği halde ödenmiyor ve bazı oyunculara ayrımcılık yapılıyor, öyleyse biz de bu antrenmana çıkmayalım" şeklinde görüş birliğine varınca Florya'da buz gibi hava esti. Teknik Direktör Gerets ve yardımcıları uzun süre futbolcuları ikna etmeye çabalarken, yöneticiler de hemen harekete geçti. İdarecilerin, futbolcuların Malatya'ya gitmeme ihtimaline karşı PAF Takımı oyuncularının lisanslarını bile hazırlattığı belirtildi.

Yöneticilerin ikna çabaları sonunda gecikmeli olarak antrenmana çıkan futbolcuların hafif bir çalışma yaptı. Takımın Malatya'ya götürülmesine rağmen tedirginlik yaşayan idarecilerin, en geç yarın alacakların bir kısmını ödeme sözü verdiği kaydedildi.

Song, Malatya Havaalanı'na inişte yaptığı açıklamada "Hep yarın, yarın diyorlar. Hiçbir ödeme yapmıyorlar. Bu, moralimizi bozuyor" dedi.

* Cim Bom altı eksikle sefere çıktı
Galatasaray, Malatyaspor ile yapacağı Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını tamamlayarak Malatya'ya gitti. Sarı - kırmızılılar, akşam Florya'da basına kapalı bir çalışma yaptı. Antrenmana, sakatlıkları bulunan Hakan ve Hasan Saş'ın yanı sıra ülkelerine giden Mondragon ve Saidou katılmadı. Galatasaray, antrenmanın ardından Atatürk Havalimanı'ndan uçakla Malatya'ya gitti.

Teknik direktör Gerets, Hakan, Hasan Şaş, Mondragon ve Saidou'nun yanı sıra sakat Iliç ile grip olan Tomas'ı da Malatya maçının kadrosuna almadı. Gerets'in, ligde fazla şans tanımadığı oyunculara Malatyaspor maçında forma vereceği öğrenildi. Galatasaray Malatya'da yaşanan ishal salgını nedeniyle kaldığı otelde suların kapalı şişede verilmesini istedi.."

MALATYA'YA GELDİLER..
Fortis Türkiye Kupası A Grubu 2. maçında Malatyaspor ile karşılacak olan Galatasaray, Malatya'ya geldi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli uçağı ile Malatya'ya gelen Galatasaray kafilesine, sarı-kırmızılı bir grup taraftar sevgi gösterisinde bulundu. Bu arada kafile başkanlığını Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen'in yaptığı sarı-kırmızılı takımda, oyuncular herhangi bir açıklama yapmadı.

Öte yandan Galatasaray, Malatayaspor ile oynayacağı karşılaşma için Altın Kayısı Otel'de kampa girdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız