SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray Kafilesi Malatya'ya Geldi

0
Güncellendi - 2019-09-22 21:34:37
Galatasaray Kafilesi Malatya'ya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Pazar akşamı yapacağı maç için Malatya'ya geldi.

İstanbul'dan özel uçakla Malatya Havalimanı'na gelen Galatasaray kafilesini, sarı-kırmızılı taraftarlar yalnız bırakmadı.

Kafileyi karşılayan bir grup taraftar, meşale yaktı, tezahüratta bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, kafilede yer alan isimlerle özçekim yaptı.

Belhanda ve Emre Akbaba sakat

Sarı-kırmızılı ekipte Younes Belhanda ile Emre Akbaba'nın sakatlıkları sürüyor.

Geçen sezonki Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Emre Akbaba ile Kasımpaşa karşılaşmasında darbe sonucu çenesinde kırık oluşan Belhanda, yarınki maçta görev alamayacak.

Terim ve iki yardımcısı yine tribünde olacak 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş, cezaları nedeniyle geçen hafta olduğu gibi yine tribünde yer alabilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'in 3. haftasındaki Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle Fatih Terim'e 4 maç men cezası vermişti. Tahkim Kurulu, daha sonra bu cezayı 3 maça indirmişti.

PFDK, aynı karşılaşmada rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle Ümit Davala'ya da 3 maç men cezası uygulamıştı.

Hasan Şaş da geçen sezonun 33. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan maçtan sonra 8 maç men cezası almıştı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor mücadelesinde Galatasaray'ın başında yardımcı antrenör Levent Şahin yer alacak.

Seri, Emre Mor ve Andone'nin cezası bitti

Sarı-kırmızılı ekipte cezalarını tamamlayan Jean Michael Seri, Florin Andone ile Emre Mor, yarınki karşılaşmada görev verilmesi halinde oynayabilecek.

Ligin 2. haftasındaki Konyaspor karşılaşmasında doğrudan kırmızı kart gören Seri, İstikbal Mobilya Kayserispor ve Kasımpaşa karşılaşmalarında forma giyememişti.

Emre Mor ise İstikbal Mobilya Kayserispor mücadelesinde çift sarı karttan gördüğü kırmızı kartla Kasımpaşa karşısında cezalı duruma düşmüştü.

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Florin Andone de İngiltere'de forma giydiği Brighton'un Southampton ile oynadığı mücadelede gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maç men cezası almıştı. 3 maçlık cezasının 2'sini Galatasaray'a transfer olmadan çeken Andone, bu nedenle Kasımpaşa maçlarında oynayamamıştı. Andone, teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi halinde sarı-kırmızılı formayı yarın ilk kez giyecek.

İstanbul, Malatya- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Kerem (4 yıl önce)
    MALATYASPOR ORTAK SEVDAMIZDIR. DOĞUNUN KAPLANLARI GS Yİ YENECEK GÜÇTEDİR. MALATYALI OLMAK MALATYASPORLU OLMAKTIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (4 yıl önce)
    "Kent takımı" tutmak varken neden "semt takımı" tutayım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (4 yıl önce)
    Kafileyi karşılayanlar Malatyada ekmeklerini kazanan İRLANDALI mülteci kardeşlerimiz. . Gerçek taraftar sayısı Partizan maçında tribünde bulunan kişi sayısı kadar. Bugün stadı tamamı dolsa bile herkes bilsinki o gelenler rakip sevici. Başka maçlarda stadın uzaklığından yakınanların bu maça itibar etmelerine biz organik Malatya taraftarları itibar etmeyelim. Bir sonraki Denizli maçında göremezsin çünkü bu taraftarcıkları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Miraç Yiğit (4 yıl önce)
    Elazığlıyız. Malatya'da yaşıyoruz. Malatyasporluyuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vay senin Allah'ına gurban....
    0
    0
    Yanıtla
  • Allahina kurban Miraç .
    0
    0
    Yanıtla
  • Helal olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin Hekimhanlıoğlu (4 yıl önce)
    Karşılayanlar Malatya'da yaşayan Elazığ, Bingöl, Muş gibi illerden gelen vatandaşlarımız. Dışarıda ki Malatya lılar üzülmesin. Malatyalı Malatya'yı tutar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne alaka yahu öz ve öz Malatya lıyım ama Galatasaray ı desteklerim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Herkes istediği yerde istediği takımı tutar..hepsi bu ülkenin takımı..ki Malatya da Malatyaspor ludan fazla Galatasaray li vardır
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen gel maça gör bakalım.Malatyasporlumu çok G.Saraylimi.Ayrica bir Malatyasporlu olarak söylüyorum.Benim takımımı tutma.İstemem.???
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan burda eleştiri hakkımızı kullanoyoruz isteyen elestirebilir niye zoruna gidiyor . Bir şehirde büyüyüp ,orda anı biriktirip ,irfan ekmek yetip ,nüfus kağıdında Malatya yazıp vs gidip hayatında bile gitmediği belki İstanbul takimini tutup o takımlarda Anadolu kluplerini kucumserken ait olduğun şeyi sahiplenmemeyi elestiriyoruz. Olay budur . Ses senden çıkıyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Malatyalı olup Malatyalı topraginda kendi takımı yerine başka takım tutuyorlar vay be. Malatyalı sadece Malatyasporlu dur . İstanbuldayiz şükür Kendi şehrimizin takımını İstanbul'da da olsak tutuyoruz. Yenibosna,Bağcılar,avcılar ,Mecidiyeköy Malatya forması ile geziyoruz . Ruhumuz böyle elhamdulullah. Çocuklarımıza da Malatya forması alıyoruz .Sevdamız bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun bey Malatyada olmayanlar malatyayi daha cok seviyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Bunlar Malatyalı değil.Malatyada yaşayan yabancılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural YILMAZ (4 yıl önce)
    Sergen Hocam futboldan emekli profesyonel bir abin olarak sana tavsiyem, bu sefer rakibin Ankaragücü değil. Üstelik Bifoume gibi süratli yıldız futbolcun da sakat. Eğer Ankaragücü galibiyetine seri ile devam etmek istiyorsan önce savunmayı sağlama alacaksın. Yani maça başlarken 4-4-2 sistemi ile başla. Çok hızlı koşan 2 oyuncunu İleri koy .İlk 45 dakikada takımı fazla yormadan uzun paslarla ve kontra ataklarla rakip kaleye gitmeye çalış. GS' ın forvet ve orta saha oyuncularının hareket alanlarını kısıtlamak için bir bir ve bitişik olarak yakın markaja al. Zaten ilk gölü atarsan takımda motivasyon en üst seviyeye çıkar ve gerisi gelir. Maç içinde 2-0 veya 3-0 lık galibiyeti elde ettiğin zaman oyuncu değişikliği tercihini kırmızı kart sınırında olan oyuncular ve sakatlanmaması için forvet oyuncuların arasında yap. İnşallah Benim de bir zamanlar birlikte çalıştığım takım olan Malatyaspor, Galatasaray karşısında güzel bir galibiyetle ayrılır. Malatyaspor süper ligde takım oyununu en iyi oynayan başarılı bir takımdır. Bu yüzden Malatyasporun galip geleceğine olan güvenim inancım tamdır. Bu vesileyle tüm futbolculara şahsınızdan başarılar diliyorum. İstanbul'dan bir dost.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abim bu maça 4 4 2 ile başla 45 dk da bizi 5 lik yaparlar.. bu kadar net... rakibin gs ve abim sen çift forvet diyorsun o buldukları açık alanlarda bizim üzerimizde deney yapar onlar... ayrıca bire bir markaj senin ve benim futbolculuk zamanımızda kaldı abi etme markajmı kaldı blok savunma blok hücum....eski futbolcusun abim eski hocasın çok büyük saygım var ancak tamamen hatalı bir taktik diziliş istiyorsun... SAYGILAR
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (4 yıl önce)
    Delikanlı adamın tuttuğu takım memleketi hanesinde yazar. Bunlar Malatyaliysa vay halimize.
    0
    0
    Yanıtla