SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray Maçı Biletleri Satışta

A- A+ PAYLAŞ

Hafta sonu İnönü Stadı’nda oynanacak Malatyaspor-Galatasaray Turkcell Süper Lig müsabakasının biletleri satışa sunuldu.

Biletler; açık tribün 10, maraton 20, kapalı 30, numaralı 40 liradan satılıyor. Biletler, Kapalı Çarşı üzerindeki Ticketturk gişesinden ve bu kuruluşun internet sitesinden (ticketturk.com) temin edilebiliyor.

ÇARŞAMBA'DAN İTİBAREN TAM KADRO..
Bu arada, Mersin İdmanyurdu ile oynanan kupa maçı öncesi Adana'da sürdürülen hazırlık çalışmalarına katılan ve Mersin maçı kadrosuna alınmayıp Pazartesi günü Malatya'ya dönen Mert Korkmaz, Ömer, Evren, Jiri Majek, Emrah, Tomas Michalek, Johannson ve kaleci Fevzi'nin Malatya'da sürdürdükleri Galatasaray maçı hazırlıklarına, Çarşamba'dan itibaren takımın kalan kısmı da dahil olacak.

Malatyaspor'un 8 as futbolcusundan yoksun çıktığı Mersin maçından sonra karayoluyla Malatya'ya hareket ettiği, Çarşamba gününden itibaren tam kadro olarak Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüreceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız