SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray Maçı Önlemleri..

A- A+ PAYLAŞ

İl Spor Güvenlik Kurulu, Galatasaray maçı öncesi, Vali Yardımcısı Erol Rüstemoğlu’nun başkanlığında toplanarak gündem maddelerini görüştü. Toplantıda, Malatyaspor’u temsilen yönetim kurulu üyesi Vural Sarıcı hazır bulundu.

Buna göre; maçta 830’a yakın polis görev yapacak. Galatasaray taraftarlarına, kurallar gereği, stat kapasitesinin yüzde 5’i oranında, 509, bilet ayrılacak. Maça pet şişe alınmayacak. Satılan içecekler ağzı açık, sahaya atılma ihtimali olmayan pet bardaklarda verilecek. Stat kapıları saat 16.00’da açılacak. Misafir takım seyircisi ile kapalı tribün arasındaki bölüme ağ çekilecek.

Toplantıda ayrıca; Malatyaspor Birleşik Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın’ın, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı basın açıklamalarının Sporda Şiddet Yasası kapsamına girmediği kararına varıldı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın istifasına neden olan tribün olaylarının ardından Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin açıklamaları ve suçlamaları üzerine, dernek başkanının yaptığı açıklamaların emniyetçe yapılan bant çözümünün kurulda tartışılıp, Sporda Şiddet Yasası kapsamına girmediği görüşüne varıldığı bildirildi.

Malatyaspor Kulübünce “Taraftar Temsilciliği” atanması gerektiği belirtilip, bu işlemin 7 Mayıs 2005 tarihine kadar yapılması istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız