SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Galatasaray Maçında Hedef Galibiyet''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, 8 maçtır yenilmediklerini, Galatasaray karşılaşmasında da bu unvanlarını sürdürmek istediklerini belirterek, "Ergun Gürsoy'la ilgili sorunumuz yok. Kendilerini en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.

Kernek'teki Şelale Lokantası'nda, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, yarın kendi sahalarında oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili olarak, "Galatasaray karşısında 3 puan alıp, hem moral kazanmak hem de çıkışa geçmek istiyoruz. Çünkü, bu maçdan sonra da Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacağız. Trabzon'a moralli olarak gitmek istiyoruz" dedi.

Malatyaspor'un 8 maçtır yenilmediğini ve Galatasaray karşısında da bu unvanını sürdürmek istediklerini ifade eden Tanrıverdi, "Tek tek baktığımızda, iyi bir kadro kurduk. İlk yarıdaki sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Son haftalarda ivmemiz iyi. Galatasaray karşısında da 3 puan alarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Geçen sezon Malatyaspor- Galatasaray maçı sonrasında yaşananlar ve Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ergun Gürsoy'la yaşanan tatsız olaya da temas eden Hikmet Tanrıverdi, "O zaman aramızda yaşanan küçük bir sorun olmuştu. Galatasaray cephesinden özür gelmişti. Daha sonraki dönemlerde sayın Ergun Gürsoy'la birçok kez biraraya geldik. Son olarak seçimde yan yanaydık. İlişkilerimiz iyi devam gidiyor. Ergun Gürsoy'la aramızda bir mesele kalmadı. Kendilerini Malatya'da da en iyi şekilde ağırlayacağız. Bu nedenle pazar günkü maçta taraftarlarımızın bir tatsızlık yapmalarını istemiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız