SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray Şampiyon

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:35:00
Galatasaray Şampiyon
A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Sivasspor’u 4-2 mağlup ederek 19. şampiyonluğunu ilan etti.

Sarı-kırmızılı takım bu galibiyetiyle Spor Toto Süper Lig’de 19. şampiyonluğu garantilerken, teknik direktör Fatih Terim de sarı-kırmızılıların başında 6. şampiyonluğu almış oldu. Daha önce 1996-2000 yılları arasında Galatasaray'ı ligde 4 kere arka arkaya şampiyon yapan başarılı teknik adam, son şampiyonluğunu ise geçtiğimiz yıl yaşamıştı.

BİR İLKE İMZA ATTI

Galatasaray 2012-2013 yılı şampiyonluğu garantilemesinin yanında bir ilke de imza attı. Sarı-kırmızılı ekip ligde ilk defa bitime iki hafta kala şampiyonluğunu garantilemiş oldu. Ayrıca sarı-kırmızılılar ligin 32. haftasında aldığı Sivasspor galibiyetiyle 2. sırada bulunan Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını da 10’a çıkarmış oldu.

ÖNEMLİ MAÇTA TERİM TRİBÜNDE

Şampiyonluğun garantilendiği bu önemli maçta, teknik direktör Fatih Terim, Mersin İdmanyurdu maçının hakemine yönelik tepkisi sonrası aldığı 9 maçlık ceza nedeniyle Sivasspor karşısında tribünde bulundu. Takımın başında ise antrenör Ümit Davala vardı.

2012-2013 SEZONUNA TRANSFERLER DAMGASINI VURDU

Sarı-kırmızılı ekip ligin ikinci yarısında yapılan yıldız transferlerle gündeme damgasını vurmuştu. İlk olarak Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’i transfer ederek büyük dikkat çeken Galatasaray, daha sonra Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba’yı transfer ederek kadrosuna önemli bir ismi daha katmış oldu. Ayrıca Drogba TT Arena’da Sanica Boru Elazığspor karşısında oynanan maçta TT Arena’da atılan 100. golü kaydetmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız