SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray'a Sıcak Karşılama

A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray, Malatyaspor maçı için Malatya'ya geldi. Sarı-kırmızılı kafileyi, havaalanında Malatyaspor yöneticileri ve Galatasaray taraftarları çiçeklerle karşıladı. Bu arada Vali Halil İbrahim Daşöz de, Malatyaspor'lu taraftarlara "sakin olun" çağrısı yaptı.

SICAK KARŞILAMA..
Malatya Erhaç Havaalanı'na özel bir uçakla gelen Sarı-kırmızılı kafileyi, Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakan Kodaman ve yöneticilerden Cahit Özpınar karşılarken, Malatyaspor'lu yöneticiler, Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ergun Gürsoy'a çiçek buketi verdi. Havaalanına gelen bir grup Galatasaray taraftarı da Sarı-kırmızılı kafileye sevgi gösterisinde bulundu.

Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ergun Gürsoy, geçen sezon yanlış anlaşılmadan dolayı Malatyaspor'la tatsız bir durum yaşandığını hatırlatıp, "Ancak daha sonra sayın Hikmet Tanrıverdi ile bir sorunuz olmadı ve her zaman beraberiz. Dostuğumuz olmasaydı Malatya'ya gelmezdim. Seçimlerde de beraberdik. Aramızda herhangi bir sorunumuz yok" dedi.

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, saat 19.30'da da Galatasaraylı yöneticilere, Altın Yunus Tesisleri'nde yemek verdi. Yemeğe Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, Emniyet Müdürü Orhan Savaş, Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

VALİNİN ÇAĞRISI..
Bu arada Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, yaptığı açıklamada, "Malatyaspor'un, Galatasaray ile önemli bir maçı var. Taraftarımızın centilmenlik içinde takımlarına destek olmalarını bekliyoruz. Malatya, misafirperver bir il. Bu maçta taraftarların, Malatya'yı çok iyi temsil etmelerini istiyoruz. Centilmence bir maç olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

GERGİNLİĞİN NEDENİ..
Geçen sezon Malatya İnönü Stadı'nda oynanan Malatyaspor-Galatasaray maçı öncesinde, Galatasaray kulübü yöneticisi Ergün Gürsoy, ara transferde Malatyaspor'a kiralanan Saidou'nun kendilerine karşı oynatılmaması yolunda bir anlaşma bulunduğunu öne sürmüştü. Ancak Malatyaspor yöneticileri, böyle bir anlaşma olmadığı gerekçesiyle, Saidou'yu oynatacaklarını söyleyince, Gürsoy, Malatyaspor Başkanına yönelik eleştirilerde bulunmuştu. Ortamı geren bu eleştirilerin ardından, Saidou Galatasaray karşısında oynamış, maç sonrası bu kez Gürsoy ile Malatyaspor yöneticisi Özcan Kayhan arasında sert tartışmalar yaşanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız