SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray'ın Kaleci Adayları Arasında

0
Güncellendi - 2018-07-16 19:28:24
Galatasaray'ın Kaleci Adayları Arasında
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligi geçtiğimiz sezon şampiyon tamamlayan Galatasaray, yerli bir kaleciyi kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Sarı kırmızılıların, yerli kaleci listesinde geçen sezon Yeni Malatyaspor'un kalesini başarıyla koruyan Ertaç Özbir'in de bulunduğu ileri sürüldü.

Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, yerli bir kaleci alacaklarını ifade ederek, "Bazı konuşmalarımız var. Herkes kuralı bildiği için 13. yabancıyı aldığımızı ve bir tane hakkımızın kaldığını biliyor. Esnek olarak da bazılarını gönderebileceğimizi de biliyor. İki tane şık var: bir tanesi tecrübeli, 2 numarayı kaldırabilecek. Bir diğeri de; genç bir yetenek olabilir. Kesemize ve felsefemize uygun kolay olmuyor" açıklamasında bulunmuştu.

Sarı kırmızılıların, bir dönem Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Yeni Malatyaspor'un başarılı file bekçisi Ertaç Özbir ile ilgilendiği ileri sürüldü. Galatasaray'ın yerli kaleci listesinde Yeni Malatyasporlu Ertaç Özbir'in yanı sıra Altınordu'nun genç yeteneği Erce de bulunuyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Murat (5 yıl önce)
    Bak adil gevrek şanslı bi adamsın başkan oldun olalı tereyağı kıl misali işin gidiyor, ben seni öven yazılarda yazdım ama hakikaten yeter biz git messiyi al demiyoruz illa 10 yabancida al demiyoruz biz adam gibi 3 tane oyuncuyu zamaninda al diyoruz sen çekirgenin 1 ini 2sini 3ünü çoktan geçtin bir sonraki zıplaman senin ve takımın sonu olur bil bunu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Evet.Transfer sezonunun sonunda elde kalan futbolcular ucuz oluyor.Bekleyin.Daha bir ay var.Acele etmeyin.Tabi iyi FUTBOLCU kalırsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)
    Younes mojtarı Ankaragücü aldı 2 aydır bize yazılıyordu aferin yönetim kış uykusuna devam siz adam alamazsınız 1 senede 8 maç oynamış adam peşinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen dogru uyumaya devam
    0
    0
    Yanıtla