SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Galatasaray'la Görüştüm"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:02:10
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig ekibi Malatyaspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Gürses Kılıç, dış transferde şuana kadar 2 oyuncuyla anlaştıklarını bildirdi. 
 
Dış transferde çalışmaların sürdüğünü ifade eden Kılıç, “Lig bittikten sonra belli başlı noktaları yönetimle beraber ortaya koymuştuk. Ve hemen ardından görüşmelere başladık. Genel olarak oyuncuların fikirlerini aldık. Transferin el yaktığı bir dönemdeyiz. Oyuncuların daha yönlerini seçmedikleri ve de maddi beklentilerin yüksek olduğu bir dönem. Buna rağmen iki transfer yaptık. Eren Görür ile sözleşme imzaladık. Diğer transferimizin de belirli bir dönemde bonservis ücretinin yatırılması gerekiyor, onu bekliyoruz. Ama dış transferde 2 oyuncuyla anlaştık” dedi.
 
Kılıç, transfer edecekleri her oyuncunun camiayı heyecanlandırması gerektiğini belirterek, “Bizim alacağımız bütün oyuncuların ismini duyunca camia heyecanlanmalı. Çünkü bu liginde iyi oyuncularını tercih ediyoruz. Bank Asya 1. Lig’den de alacağımız oyuncuları camiayı heyecanlandırmalı. Çünkü sırf üst liglerden oyuncu alarak bir takım kuramazsınız. Dengeli bir takım olmak zorunda. Bu ligden aldığımız Eren Görür oldukça kaliteli bir oyuncu. Forvet mevkiinde oynayan ve ismini ilerleyen günlerde açıklayacağımız oyuncu arkadaşımızda hem genç hem de kaliteli bir isim. Ama bonservisine belirli bir süre para yatırılması gerekiyor. O süreyi de beklememiz lazım” diye konuştu.
 
İç transferde görüşmelerin devam ettiğini kaydeden tecrübeli teknik adam, “Yasin Palaz’ın takımla sözleşmesi devam ediyor. Cihan Yeşilırmak ve Emrah Ekmekçi ile anlaştık. Ercan ile görüşmemiz oldu. Biraz süre istedi. Önümüzdeki hafta tahmin ediyorum onunla da anlaşırız. Hüseyin Caner Bağ ile görüşmemiz oldu ama kulübüyle ilgili bazı sıkıntılar var. Bonservisini alması noktasında sıkıntılar var. O kısımda zor görünüyor. Onun dışında bizimle sözleşmesi devam eden oyuncular var ama o süreci önümüzdeki hafta tam anlamıyla netleştireceğiz” şeklinde konuştu.
 
“TRANSFER ÇALIŞMALARINDA DOĞRU GİDİYORUZ”
Kılıç, transfer çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini ve doğru yolda olduklarını kaydederek, “Ben transfer listemi yönetim kuruluna ilettim. O transfer listesi üzerinden gidiyoruz. Bunları yönetimle oturup tek, tek değerlendirdik. Bizim listemizde bulunan futbolcuların piyasada değerleri var. Ya birçoğu Bank Asya 1. Lig’de devam etmek istiyor ve ya siz bugün almaya kalkarsanız fiyatlarını çok fazla katlıyorlar. Takdir edesiniz ki bunu da kulüpler ilk etapta çıkarıp veremez. O konuda çok zorlanırız. Aslında biz şuanda normal ve doğru gidiyoruz. Birçok kulüp daha hiçbir şey yapmadı. Daha transfere başlamayan kulüpler var. Biz doğru gidiyoruz. Önümüzdeki haftalarda hızımızı biraz daha artırabiliriz” ifadelerini kullandı.
 
Transfer konusunda hata yapmamak için titizlikle çalıştıklarını söyleyen Kılıç, “Transfer kolay bir iş değil. Birde bizim fazla oyuncuya ihtiyacımız var. Camiamız sabırsız. Bunu da iyi biliyoruz. Transfer kolay bir iş olmadığı için kılı kırk yararak hareket ediyoruz. Yanlış yapmamaya, hata yapmamaya çalışıyoruz. Kolay bir iş değil. Gerçekten zorlanarak, bu işi yürütmeye çalışıyoruz. Ayrıca bütçemizi de titizlikle kullanmaya çalışıyoruz. Boşa para harcamamak için çalışıyoruz. Bunlara da özellikle dikkat ediyoruz” açıklamasında bulundu.
 
“GALATASARAY ALTYAPISIYLA GÖRÜŞTÜM”
Tecrübeli teknik adam, transfer çalışmaları kapsamında Galatasaray altyapıyla da bir görüşme yaptığını, gelecek haftada Galatasaray kulübünü ziyaret edeceğini belirterek, “Yönetim kurulumuz, Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal’ın Almanya’da Köln Galatasaraylılar Derneği Şampiyonluk kutlaması gecesinde Malatyaspor’a destek verebilecekleri noktasındaki görüşünü benimle paylaştı. Galatasaray’ın altyapı teknik sorumlularıyla bire bir görüştüm. Kulüp içerisinde tam anlamıyla bir değerlendirme yapmadıklarını söylediler. Dışarıya kiralık verdikleri oyuncular var. Bunlar konusunda destek istedik. Önümüzdeki hafta kulübe giderek, kendilerini ziyaret edeceğim. Bize nasıl destek verebilirler diye teknik kısmını öğrenerek, yönetime gerekli bilgileri vereceğim. Geriye kalan kısımda yönetimle Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal arasında olacak” dedi.
 
Kamp programıyla ilgili de bilgiler veren Kılıç, “Ligin Eylül’de başlamasını baz alarak hazırlıklarımızı başlatacağız. Kamp çalışmalarımızı 3 etapta gerçekleştireceğiz. İlk etap kamp çalışmamız Malatya’da olacak. Malatya’da 10 günlük bir çalışma dönemi geçireceğiz. 2. etapta Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri’nde 10-12 günlük bir kamp dönemi olacak. Daha sonra futbolcularımıza izin verip, Bolu Termal’de tekrar bir kamp dönemi yaşayacağız. Son dönemi de tekrar Malatya’da geçirmeyi planlıyoruz” ifadelerinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız