SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray'lı Futbolcu EYMS'nin Gündeminde

0
Güncellendi - 2017-05-30 00:25:16
Galatasaray'lı Futbolcu EYMS'nin Gündeminde
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’e yükseldikten sonra transferde hareketli günler geçiren Evkur Yeni Malatyaspor’un Galatasaray’ın gurbetçi stoperi Koray Günter’i gündemine aldığı öğrenildi.

31 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’da sarı siyahlı yönetim, Süper Lig’de kalıcı olmak adına iyi bir kadro oluşturmanın planlamasını yapıyor. Kabarık bir transfer listesiyle çalışmalarını sürdüren yönetim, ileri uç için Trabzonspor’dan Muhammet Demir, Osmanlıspor’dan Pierre Webo gibi isimleri gündemine alırken, savunma hattı içinde kolları sıvadı.

TFF 1. Ligin bitiminin ardından çalışmalarını hızlandıran sarı siyahlı yönetim, Galatasaray’ın 23 yaşındaki gurbetçi stoperi Koray Günter’i kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçti.

Borussia Dortmund takımından 2014’ün ocak ayında 2,5 milyon bonservis bedeliyle Galatasaray’a transfer olan 1,85 boyundaki genç stoperin Evkur Yeni Malatyaspor’a transferine sıcak bakıldığı iddia edildi.

KORAY GÜNTER KİMDİR?

1994 Almanya Höxter doğumlu Koray Günter, 1,85 metre boyunda ve stoper olarak forma giyiyor. Sağ ayaklı defans oyuncusu yan mevki olarak ön liberoda da forma giyebiliyor.

Almanya U17, U19 ve U20 milli takımlarının da formasını giyen Günter, Türkiye U16 takımında da oynadı.

Borussia Dortmund,  Borussia Dortmund II,  Borussia Dortmund U17 ve Borussia Dortmund U19 takımlarının formalarını giyen Günter, 2014 yılında Galatasaray’a transfer oldu.

Günter, stoperde 65, ön liberoda 3, sağ bekte ise 1 karşılaşmada görev aldı. Galatasaray’da 42 karşılaşmada görev alan gurbetçi futbolcu, Galatasaray A2 ve U21 takımlarının formalarını da giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

[caption id="attachment_205426" align="alignnone" width="650"] Spor Toto Süper Lig 22. hafta maçında Galatasaray ile Trabzonspor Türk Telekom Arenada karşı karşıya geldi.[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • burak inan (6 yıl önce)
    koray günter 2009 yılında goal.com tarafından gelecek vaat eden en iyi 10 stoperden birisi olarak gösteriliyordu. hatta alman milli takımıda çok istedi o dönem. semih kaya ya da ahmet çalık'tan çok daha iyi bir stoper. ancak sakatlık ve başka faktörler yedi adamı. alırsak malatya'da patlama yapması çok olası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Spartacus (6 yıl önce)
    Üç büyüklerin artıklarıyla kümede kalamazdı.Demekki yönetim şimdiden takımı düşürmenin peşinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Sakatlığı tamamen geçti ise almanya alt yapılı bence sağlamda stoper alınırsa iş yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    Trabzonspor'dan Yusuf ERDOĞAN'ı alın. Hem teknik hemde süratli.Malatya'nın böyle bir oyuncuya ihtiyacı var.Isıran,koşan bir takım istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih K. (6 yıl önce)
    Beşitaştan Ömer şişmanoğlu ve Aras özbiliz i değerlendirsin yönetim. Zaten Bjk ile arasıda iyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Ya tutarsa serisinden bu senenin ilk transferi olur. Bize hazır adam lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    BJK de Aras ve Veli kavlak da nokta transfer olabilir
    0
    0
    Yanıtla