SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaraylı Olmadı, Fenerbahçeli Geldi

A- A+ PAYLAŞ

Antalya kampını sürdüren Malatyaspor bir yandan da transfer çalışmaları yapıyor. Galatasaraylı genç oyuncu Halil İbrahim'in transferi kalırken, Fenerbahçeli genç oyuncu Engin'le anlaşıldığı bildirildi. Bu arada, Hakan Bayraktar'la (fotoğraftaki) 1.5 yıllık sözleşme yapıldığı ifade edildi.

TİMUÇİN'DEN ÇOK PARA..
Denizlispor'da oynarken Malatyaspor'a transfer edildiği dönemde, yeni sözleşme için "çok yüksek" bedel istediği için o dönem transfer edilmeyen, yıllar sonra tekrar Malatyaspor'un transfer gündemine giren eski Kayseri Erciyessporlu Timuçin Beyazıt'a yine aynı sorun çıktı. Bu futbolcunun, kendisine transfer teklif eden Malatyaspor'dan 6 aylık dönem için 450 bin YTL istediği, Malatyaspor'un ise bu futbolcuya 200-250 bin YTL dolayında bir para teklif ettiği, bonservisi elinde olan Timuçin'in menajerinden haber beklendiği öğrenildi. Malatyaspor, yolları ayırmak istediği Celil'in yerine bu futbolcuyu gündemine almıştı.

Malatyaspor'un Sivasspor'dan aldığı eski Fenerbahçeli Hakan Bayraktar'la 1.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Altayla sorunlu bir şekilde ayrılan, sözleşmesini tek taraflı fesheden, bir ara Ankaragücü ile protokol imzaladığı ifade edilen, en son Malatyaspor kampına katılıp hazırlık maçlarında yeralan Metin Depe ile sözleşme yapılabilmesi için hukuki durumunun açıklığa kavuşmasının gerektiği, bu konuda Federasyon Hukuk Kurulu'nun 16 Ocak Salı günü karar vereceği, sarı-kırmızılı kulübün bu kararı beklediği öğrenildi.

Öte yandan, Malatyaspor'a transferi gündeme gelen Galatasaraylı genç oyuncu Halil İbrahim konusunda bazı pürüzler çıkması üzerine bu oyuncudan vazgeçildiği, ortasaha ve defansın sol kanadında oynayabilen, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın de Fenerbahçe alt yapısından tanıdığı, en son Manisa Turgutluspor'da forma giymiş olan Engin'le anlaşıldığı, bu futbolcunun da kampa katıldığı haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız